Τα Σαββατοκύρικά σου ως φοιτητής θα είναι πάντα ελεύθερα. Περνώντας Ένα Αξέχαστο

Είναι, λοιπόν, μία πολύ καλή ευκαιρία για μία μικρή απόδραση. Σου προτείνουμε ένα πλήρες πρόγραμμα για ένα αξεπέραστο Σαββατοκύριακο. Περνώντας Ένα Αξέχαστο

Πιες τον καφέ σου

Cafe-Bar Μπρίκι

Ξεκίνα την μέρα σου, με αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Έναν καλό καφέ, συνοδευόμενο από ένα νόστιμο brunch. Το Μπρίκι είναι ο ιδανικός προορισμός γι’ αυτόν τον σκοπό. Η cult διάθεση και η τεράστια ποικιλία brunch, σε συνδυασμό με τα διαλεχτά χαρμάνια καφέ, θα σε ”ξυπνήσουν’’ και θα σου ανοίξουν την όρεξη για δραστηριότητες.

Συνέχισε με τη βόλτα σου στην Κοιλάδα των Σερρών

Κοιλάδα Σερρών

Αφού πήρες δυνάμεις, έφτασε η ώρα της βόλτας. Απόλαυσε τον περίπατό σου στην Κοιλάδα των Σερρών, μέσα στο καταπράσινο της φύσης και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς σου φίλους μέσα από stories για το ξέφρενο ΣΚ που έρχεται. Μπορείς να περπατήσεις και γύρω από τα τρεχούμενα νερά για να αποβάλεις κάθε αρνητική σκέψη και να απολαύσεις στο έπακρον το πρόγραμμά σου.

Τσίμπα στα γρήγορα πριν φύγεις για Άγκιστρο

Family Kitchen
Γευστικές απολαύσεις από το Family Kitchen

Προτίμησε κάτι γρήγορο, γευστικό και ποιοτικό. Κάνε μια στάση στο family και διάλεξε εάν θα φας γύρω ή κάποιο άλλο ψητό. Μόνο βιάσου, γιατί πρέπει να φύγεις!

Απόλαυσε το χαλαρωτικό χαμάμ στο Άγκιστρο

Ιαματικά Λουτρά Αγκίστρου

Στο Άγκιστρο θα βρεις τον ιδανικό προορισμό ανανέωση. Κλείσε για χαμάμ με το ταίρι ή και την παρέα σου και πέρασε ένα απόλυτα χαλαρωτικό βράδυ, απολαμβάνοντας τρεχούμενα ζεστά νερά να χαλαρώνουν το σώμα σου. Ιδανικά , σου προτείνουμε να διανυκτερεύσεις εκεί, ώστε να δοκιμάσεις και το spa προσώπου και σώματος που διαθέτει το ξενοδοχείο του χαμάμ.

Βαρκάδα στη λίμνη Κερκίνη

Καγιάκ στη Λίμνη Κερκίνης

Θα περάσεις τέλεια κάνοντας μία βαρκάδα στο πιο όμορφο σημείο του νομού. Φεύγοντας από το Άγκιστρο, κάνε μία στάση στην Κερκίνη, και κλείσε μία βαρκάδα. Θα δεις υπέροχα τοπία που δεν θα χορταίνεις να φωτογραφίζεις. Επίσης, η βόλτα με τη βάρκα σίγουρα θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει μία διαφορετική αίσθηση.

Επιστρέφοντας στην πόλη, πιες ούζο στον Αη -Γιάννη

Τρεχούμενα Νερά Στον Αη-Γιάννη Σερρών

Ώρα για φαγητό και τι καλύτερο από μεζεδάκια και ούζο δίπλα στους καταρράκτες του Άη-Γιάννη. Δοκίμασε Σερραϊκό ούζο και πολλές λιχουδιές της τοπικής κουζίνας. Οι καταρράκτες, θα κάνουν το σκηνικό ιδανικό για να περάσεις τέλεια τόσο με την παρέα σου όσο και με το ταίρι σου. Μην ξεχάσετε να βγάλετε τις καθιερωμένες selfies!

Ώρα για αδρεναλίνη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ήρθε η ώρα να ανέβει η αδρεναλίνη σου! Μία βόλτα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών είναι αρκετή για να χτυπήσουν τα όριά σου κόκκινο. Κάνε test drive, οδηγώντας αυτοκίνητα σε πίστες ειδικά διαμορφωμένες και ζήσε την μοναδική εμπειρία της ταχύτητας ως το τέρμα. Ακόμα, μπορείς να παρακολουθήσεις αγώνες μοτοσυκλετών ή αγωνιστικών αυτοκινήτων και να γνωρίσεις από κοντά, τους μετρ στο είδος τους.

Μετά την αδρεναλίνη, ακολουθεί η χαλάρωση

Υπέροχη θέα από το roof garden του Phillipos Xenia

Κλείνοντας αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν έχεις τίποτα παραπάνω να κάνεις από το να απολαύσεις το cocktail σου στο roof bar του Phillipos Xenia. Ένας μοναδικά διαμορφωμένος χώρος, με θέα την πόλη των Σερρών, σε υποδέχεται και σου προτείνει τα top coctails και πιάτα της πόλης.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Σιδηρόκαστρο: Γιατί Είναι Μία Εξόρμηση Έκπληξη

Εμπορικοί Δρόμοι Των Σερρών

Ιππασία Στις Σέρρες: Τα Ιδανικότερα Μέρη