Η Κυανή Ακτή είναι ένας πανέμορφος προορισμός για καλοκαιρινές (και όχι μόνο) εξορμήσεις στις Σέρρες. 

Το παραθαλάσσιο μέρος των Σερρών που κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες κόσμου.Σου δίνεται η δυνατότητα για μία κοντινή εξόρμηση στη θάλασσα, με χαμηλό κόστος και πολλή διασκέδαση! Παραλία Σερρών

Βραβευμένη Επιλογή

Παραλία Κυανής Ακτής

Πέραν από τους δικούς μας επαίνους, η Κυανή Ακτή είναι και επισήμως βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), η οποία αποτελεί τον εθνικό χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος: «Γαλάζιες Σημαίες». Πέραν από την ποιότητα του νερού και της παραλίας, η Κυανή Ακτή φαίνεται να πληροί όλα τα 32 κριτήρια που ορίζει αυστηρά το πρόγραμμα και την οδηγούν στη βράβευση.

Είναι σημαντικό, το γεγονός ότι η Κυανή Ακτή σε όλο το μήκος της το οποίο συνολικά ανέρχεται σε 1 χλμ, αποτελείται από λεπτή άμμο, ρηχά νερά και βυθό χωρίς πέτρες. Όλα τα παραπάνω κάνουν πολύ πιο ξέγνοιαστη την εξόρμηση σας στο μέρος.

Πώς να περάσω ακόμα καλύτερα;

Κυανή Ακτή

Δε χρειάζεται να σκεφτείς λεπτομέρειες. Η Κυανή Ακτή είναι μία πολύ οργανωμένη παραλία. Θα βρεις ξαπλώστρες, ομπρέλες, και φυσικά Beach bar, για να παραγγείλεις τον καφέ σου ή κάποιο σνακ. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές, οπότε έχεις την επιλογή να μείνεις από το πρωί μέχρι το βράδυ απολαμβάνοντας τη θάλασσα.

Κυανή Ακτή
Κυανή Ακτή

Παρόλα αυτά, εάν θέλεις μία πιο χαλαρή κατάσταση, η Κυανή Ακτή έχει και περιοχές της παραλίας που είναι ανοργάνωτες. Μπορείς επομένως, να οργανωθείς από το σπίτι. Ιδανικά, κανόνισε με την παρέα σου. Μ αυτό τον τρόπο η διασκέδαση θα είναι διπλή. Πάρτε ένα ψυγειάκι, ρίξτε μέσα μπύρες, νερά, λίγα σνακ και είστε έτοιμη. Προμηθευτείτε ομπρέλες και ρακέτες ή μπάλες.

Η διασκέδαση όταν έχεις ήλιο, θάλασσα και καλή παρέα είναι δεδομένη!

  • Info: Η Κυανή Ακτή απέχει 70 χλμ από την πόλη των Σερρών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκοινωνία των Κ.Τ.Ε.Λ. για να φτάσετε στον προορισμό σας. Τους θερινούς μήνες είναι ιδιαίτερα τακτική. Επίσης, μπορείτε να μεταβείτε με το αυτοκίνητό σας. Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε θέση parking.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το:

Ιαματικά Λουτρά Αγγίστρου

Λαϊλιάς: Το Βουνό Στολίδι Των Σερρών

Φυσικές Τοποθεσίες: Κερκίνη, Στρυμόνας, Ενυδρείο Βυρώνειας