Αν είσαι φίλος της ταχύτητας και της αδρεναλίνης, δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να πας στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και να ζήσεις την απόλυτη αδρεναλίνη!

Μία ευκαιρία για να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό σε ένα από τα πιο γνωστά αυτοκινητοδρόμια της Ευρώπης.

Τι μπορείς να κάνεις εκεί;

Το αυτοκινητοδρόμιο σου προσφέρει μία σειρά από 10 διαφορετικές δραστηριότητες. Επέλεξε αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σου προτιμήσεις και ζήσε την εμπειρία.

Πίστα Αυτοκινητοδρομίου Σερρών

Στην ιστοσελίδα του αυτοκινητοδρομίου www.serrescircuit.gr  θα βρεις την κάθε λεπτομέρεια για όσα ζητάς. Αυτό που σου προτείνουμε εμείς, είναι να παρακολουθήσεις έναν αγώνα dragster.

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ένα από τα ανερχόμενα, δημοφιλή αθλήματα στον χώρο της ταχύτητας είναι πλέον το dragster. Στην πίστα των 900 μέτρων που διαθέτει το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών πραγματοποιούνται συχνά αναμετρήσεις με το χρονόμετρο, από διοργανωτές και τους θεσμοθετημένους φορείς. Αναμφισβήτητα θα είναι μία εμπειρία που θα σου μείνει.

Σε περίπτωση που δεν είναι προγραμματισμένος κάποιος αγώνας την ημερομηνία που έχεις προγραμματίσει να το επισκεφτείς, μπορείς να παρακολουθήσεις όποιον αγώνα ή πρωτάθλημα πραγματοποιείται. Είτε με μηχανές, είτε με αυτοκίνητα, η ταχύτητα θα είναι ίδια και απαράλλαχτη!

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Πέραν από την ταχύτητα και την αδρεναλίνη που θα νιώσεις, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά αθλητές παγκοσμίου φήμης και μάστερ στο είδος τους και γιατί όχι να φωτογραφηθείς μαζί τους.

Σε περίπτωση που θελήσεις να συμμετάσχεις κι εσύ

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Σε πρώτη φάση μπορείς να συμμετέχεις σε ένα test drive. Να δοκιμάσεις δηλαδή κάποια μοτοσικλέτα ή κάποιο αυτοκίνητο υπό την καθοδήγηση δασκάλων. Με αυτό τον τρόπο θα οδηγήσεις πέρα από τα όρια αλλά πάντα σε κλοιό ασφαλείας. Για κάτι ποιο απλό, όμως πολύ διασκεδαστικό, μπορείς να δοκιμάσεις την πίστα καρτ.

Μία πίστα μήκους 1250 μ. σε περιμένει να δοκιμάσεις τα μικρά θηρία. Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία με τίποτα!

  • Διεύθυνση:Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας
  • Τηλ. επικοινωνίας: 23210 52592
  • Web: www.serrescircuit.gr

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Ιππασία Στις Σέρρες: Τα Ιδανικότερα Μέρη

Λίμνη Κερκίνης: Ιδέες Για Μία Ξεχωριστή Βόλτα

Εμπορικοί Δρόμοι Των Σερρών