CITY & LIFE GUIDE MAP

0
4618

City & Life Guide Map 2019-2020 – Ο Νο1 Φοιτητικός Χάρτης της πόλης!

To CITY & LIFE GUIDE MAP είναι ένας χάρτης φτιαγμένος αποκλειστικά για την πόλη και το Νομό Σερρών. Είναι το πιο χρηστικό «εργαλείο» που μπορείς να έχεις στα χέρια σου, για να γνωρίσεις και να εξοικειωθείς αμέσως μετά την άφιξή σου. Ο χάρτης αυτός δημιουργήθηκε από την ομάδα του www.foititisonline.gr του μοναδικού City & Life Guide με έδρα το Ν. Σερρών.

Μελετώντας τον χάρτη και πληκτρολογώντας www.foititisonline.gr μπορείς να εξερευνήσεις την πόλη των Σερρών αλλά και το Νομό μας, μέσα από «must see» καταστάσεις που σίγουρα πρέπει να ζήσεις. Εξερεύνησε το Life Guide μας, επισκέψου τα κορυφαία αξιοθέατα που σου προτείνουμε και μάθε τι πρέπει να κάνεις και πού να πας στις Σέρρες.

Και να θυμάσαι: αν είναι στη λίστα του City & Life Guide μας, τότε είναι σίγουρα στα SOS θέματα!!!

Καλωσήλθες στην πόλη των Σερρών!

Team www.foititisonline.gr

 

Ομάδα Διανομής – Promotion Team by BN Group Marketing Agency

Η ομάδα της BN Group Marketing Agency έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το project της διανομής του  City & Life Guide Map της πόλης των Σερρών.

Μέσα από το City & Life Guide μας, οι επισκέπτες ενημερώνονται για τα κορυφαία αξιοθέατα, τα μνημεία, τα μουσεία καθώς και για όλες τις εμπειρίες που πρέπει να ζήσουν ερχόμενοι στις Σέρρες.

Παράλληλα, όμως, δεν παραλείπουμε να δώσουμε και τις απαραίτητες ακαδημαϊκές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές της πόλης για τα τμήματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου (μέσα από τον χάρτη του Πανεπιστημίου, χρήσιμα τηλέφωνα, emails) αλλά και για το ΤΕΦΑΑ Σερρών (γενικές πληροφορίες του τμήματος, την αποστολή του τμήματος, τους τομείς, τις υποδομές, την βιβλιοθήκη, τη γραμματεία), καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που θα τους φανούν χρήσιμα κατά την καθημερινότητά τους στην πόλη.

Ταυτόχρονα, όμως, προτείνουμε στους αναγνώστες μας υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πραγματικά κορυφαία στην κατηγορία τους μέσα από τους επιλεγμένους επαγγελματίες της πόλης (CITY GUIDE). Έτσι, ο χάρτης μας, αποτελεί ένα City & Life Guide, που θα βοηθήσει τον επισκέπτη να ανακαλύψει κορυφαίες προτάσεις σε φαγητό, delivery, διασκέδαση, σπίτι, εκπαίδευση, τεχνολογία, φροντίδα, ομορφιά, αγορές, μεταφορές και ό, τι άλλο χρειάζεται. Το ίδιο, βέβαια, θα συμβεί και με το www.foititisonline.gr με ένα κλικ από το PC ή το κινητό του.

 

Εκτύπωση 10.000 χαρτών

Η ομάδα μας έχει προχωρήσει στην εκτύπωση 10.000 χαρτών συνολικά, οι οποίοι πρόκειται να διανεμηθούν κατά την περίοδο 2019-2020 μέσα από προγραμματισμένες διανομές όλο το χρόνο.

Κάθε διανομή πρόκειται να διεξαχθεί στα εξής σημεία:

  • Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος
  • ΤΕΦΑΑ Σερρών
  • ΚΤΕΛ Σερρών
  • ΟΣΕ Σερρών
  • Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών
  • Κέντρο & Καταστήματα της πόλης

 

50 Σταθερά Σημεία Διανομής

Ανακαλύψτε τον νέο City & Life Guide Map μέσα από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες του Ακαδημαϊκού Χάρτη Ν. Σερρών διαθέτουν ειδικά προσαρμοσμένες Plexi Glass θήκες. Με τεύχη του City & Life Guide Map, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τον Φοιτητικό-Ακαδημαϊκό Χάρτη εντελώς δωρεάν όλο το χρόνο!

Συνεργαζόμενοι Επαγγελματίες

 

Η στρατηγική μας

Η στρατηγική μας βασίζεται σε μία παραδοσιακή φιλοσοφία marketing. Η ομάδα της BN Group Marketing Agency εδώ και 11 χρόνια αναλαμβάνει την υποστήριξη των επιχειρήσεων που επιθυμούν την εξωστρέφεια εντός και εκτός Νομού Σερρών, ανοίγοντας ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες τους, καθώς και με τους νέους επισκέπτες της πόλης.

Promotion | Κυλικείο-Διεθνές Πανεπιστήμιο

 

Η επιτυχία της υλοποίησης επιτυγχάνεται με τις στοχευμένες προγραμματισμένες διανομές 10.000 χαρτών σε όλη την πόλη και τα ιδρύματα, σε διάστημα ενός έτους (2019-2020) και συγκεκριμένα σε χρονικές περιόδους μεγάλης εμπορικής ακμής.

Promotion | Σχολή Διοίκησης-Διεθνές Πανεπιστήμιο

 

Επιπλέον, με περισσότερα από 50 Σταθερά Σημεία Διανομής σε όλο το Νομό Σερρών, όλοι οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες του Φοιτητικού-Ακαδημαϊκού Χάρτη Ν. Σερρών «City & Life Guide Map», διαθέτουν ειδικά προσαρμοσμένες θήκες με τεύχη όλο το χρόνο.

Promotion | Κέντρο-Καταστήματα της πόλης

 

Οφέλη συμμετοχής

  1. Περιορισμένος Αριθμός Συνεργασιών στις κατηγορίες των Επιχειρήσεων
  2. Δυναμική & Στοχευμένη Προωθητική Ενέργεια σε στοχευμένο κοινό της πόλης
  3. Διατήρηση & Προσέγγιση Νέων Πελατών σε χρονικές περιόδους Εμπορικής Ακμής

 

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το City & Life Guide Map 2019-2020, εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της BN Group και το Digital Marketing, η επίσημη ιστοσελίδα μας είναι  BN Group Marketing Agency – Website. Θα μας βρείτε και στα social media BN Group Marketing Agency – Page Facebook.

 

BN Group Marketing Agency & WWW.FOITITISONLINE.GR

Communication & Advertise Office