Ένας ιδανικός προορισμός για χαλάρωση και περιποίηση σώματος, ανοίγει τις πόρτες του και σε περιμένει στο Άγκιστρο Σερρών. Ιαματικά Λουτρά

Στο βορειότερο χωριό του νομού, πολύ κοντά στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, είναι χτισμένα τα λουτρά Βυζαντινής εποχής.

Γιατί είναι ξεχωριστά

Λουτρά Αγγίστρου

Καθόλου άδικα, θεωρείται το καλύτερο “φυσικό spa” της Ευρώπης. Η θερμοκρασία του νερού που βγαίνει από τα σπλάχνα της γης αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ομαδικό ή ατομικό λουτήρα, καθώς επίσης και να κλείσεις prive λουτήρα για εσένα και το ταίρι σου.

Το νερό που ρέει άφθονο από τις πηγές, δημιουργεί ένα φυσικό υδρομασάζ, ιδανικό για να σου χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Τα ψηφιδωτά που στολίζουν τους λουτήρες, ενισχύουν το ιδιαίτερο κλίμα και προσδίδουν μία έντονη πινελιά αρχοντιάς.

Μοναδικές Ιδιότητες

Λουτρά Αγγίστρου

Η χαλάρωση που αναζητάς μπορεί να συνδυαστεί και με τις ιαματικές ιδιότητες του νερού καθώς το χαμάμ ενδείκνυται για μυαλγικά προβλήματα, αρθρίτιδα και δερματικά προβλήματα. Η ώρα που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τους λουτήρες ανέρχεται στα 30 λεπτά. Φυσικά μπορείς να ανανεώσεις τη χρήση πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό. Πρέπει να γνωρίζεις ότι η συνολική ώρα που θα παραμείνεις στο χαμάμ πρέπει να είναι περιορισμένη, επειδή το νερό είναι ιδιαιτέρα θερμό.

Κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να ξέρεις

Λουτρά Σιδηροκάστρου

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες δεν πρέπει να σε αγχώνει τίποτα, καθώς σου παρέχεται πετσέτα και παντόφλες μίας χρήσης στην τιμή των 2€. Ακόμη, το χαμάμ διαθέτει αποδυτήρια για να αλλάξεις και ντουζιέρες.

Πέραν όμως από το χαμάμ, μπορείς να ξεκουραστείς στο ξενοδοχείο του, και να απολαύσεις μία σειρά από περιποίηση σώματος και προσώπου, ώστε να ανανεωθείς πλήρως. Ιδανικά μπορείς να αφιερώσεις ένα Σαββατοκύριακο το οποίο είναι υπεραρκετό, για να ζήσεις όλες τις εμπειρίες που σου παρέχονται και φυσικά να αλλάξεις διάθεση και να αποκτήσεις ευεξία

  • Info: Απέχει μόλις 51χμλ από τις Σέρρες. Μπορείς να φτάσεις εκεί με τρένο, ακολουθώντας τον οδικό άξονα διεθνούς αυτοκινητόδρομου Θεσσαλονίκης Σόφια. Ακόμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκίνητο.
  • Χρήσιμες πληροφορίες-τηλέφωνα: 23230 41420
  • Web: www.hamamagistro.gr

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το:

Ιαματικά Λουτρά Σερρών: Ευεξία Και Χαλάρωση

Παραλία Σερρών: Κυανή Ακτή

Σπήλαιο Αλιστράτης: Ένα Μέρος Που Πρέπει Να Επισκεφτείς