Στην πόλη των Σερρών θα βρεις μία πλούσια αγορά για όλα τα γούστα.

Οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν τα ελεύθερα απογεύματα σου κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώνεσαι συχνά από αγορές. Σου παρουσιάζουμε τους πιο εμπορικούς δρόμους στις Σέρρες, που αξίζει να επισκεφτείς. Εμπορικοί Δρόμοι

Κωνσταντίνου Καραμανλή

Βράδυ στην Μεραρχίας

Η Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι αναμφισβήτητα η καρδιά των Σερρών. Το σημείο από όπου ξεκινούν τα πάντα είναι ταυτόχρονα και ο πιο εμπορικός δρόμος της πόλης. Στο σημείο αυτό μπορείς να βρεις καταστήματα από πολυεθνικές εταιρίες, τόσο οικονομικές όσο και υψηλής ποιότητας και κόστους. Τα καταστήματα εξυπηρετούν και τα δύο φύλα σε όλες τις ηλικίες.

Στους παράδρομους της Κωνσταντίνου Καραμανλή θα βρεις ακόμα καταστήματα με αξεσουάρ, οπτικά και είδη διακόσμησης ή δώρων. Ο δρόμος είναι πλακόστρωτος και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κινηθείς άνετα, καθώς η διέλευση αυτοκινήτων απαγορεύεται. Παράλληλα με τη βόλτα σου στα καταστήματα μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου από κάποιο take-away καφέ.

Ερμού

Το δημαρχείο Σερρών στην Ερμού

Απολαμβάνοντας τη βόλτα σου στην πόλη, είναι βέβαιο πως θα περάσεις από την Ερμού. Ένας δρόμος γεμάτος κίνηση και μαγαζιά, που καθημερινά περπατούν χιλιάδες Σερραίοι. Πέραν από τα εξαιρετικά καταστήματα υφασμάτων και παπουτσιών , θα βρεις δεκάδες μαγαζάκια το ένα δίπλα στο άλλο, γεμάτα εμπόρευμα και σε πολύ προσιτές τιμές.

Η Ερμού, πέραν από τα καταστήματά της φημίζεται για τα πεντανόστιμα σουβλάκια στη λαδόκολλα που μπορείς να γευτείς στα στενά της. Αυτό άλλωστε, είναι και το στοιχείο που την καθιστά σημείο αναφοράς στην πόλη των Σερρών.

Πλατεία Εμπορίου

Πλατεία Εμπορίου

Η Πλατεία Εμπορίου, είναι η δεύτερη καρδιά της πόλης. Ως συνέχεια της Μεραρχίας και της Ερμού, στην Πλατεία Εμπορίου θα βρεις ό,τι αγαπάς.Εκεί θα συναντήσεις την κεντρική στάση των αστικών, και δεκάδες ακόμα μαγαζιά. Οι τοπικές ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Πλατεία έχουν την τιμητική τους. Βιβλιοπωλεία, καταστήματα με διακοσμητικά, και δεκάδες μαγαζιά με προσιτές τιμές σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις τους μικρούς θησαυρούς που κρύβουν.

Επίσης, στην Πλατεία θα βρεις φούρνους και ζαχαροπλαστεία, καθώς επίσης και κάποια καταστήματα που ανήκουν σε πολυεθνικές εταιρίες ή εγχώριες αλυσίδες. Το μόνο βέβαιο είναι πως σίγουρα θα βρεις κάτι που θα θέλεις να αγοράσεις.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το:

Αγορές Που Δεν Πρέπει Να Παραλείψεις Από Τις Σέρρες 

Σημεία Του Νομού Σερρών Που Πρέπει Να Ξέρεις!

Χωριά Του Νομού Σερρών Που Αξίζει Να Επισκεφτείς