Οι Σέρρες, είναι η πόλη της έμπνευσης, των χιλιάδων μυρωδιών και χρωμάτων. Ο ερωτισμός της θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις ιδιαίτερα μέρη. Ο Απόλυτος Ρομαντισμός

Θα μοιραστείς στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σου και θα ξεφύγετε από την καθημερινότητά. Ο Απόλυτος Ρομαντισμός

Ηλιοβασίλεμα στην Ακρόπολη των Σερρών

Θέα στις Σέρρες από τον πύργο του Κουλά

Ο λόφος του Ορέστη Κουλά, θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, έχοντας στα πόδια σου ολόκληρη τη Σέρρες. Το καταπράσινο τοπίο, δίπλα ακριβώς στον επιβλητικό Πύργο του Κουλά θα σε μαγέψουν. Δεν σου χαρίζουν τίποτα λιγότερο από ένα ιδανικό μέρος όπου μπορείς να επισκεφτείς με το ταίρι σου.

Μία πολύ κοντινή αλλά τόσο ιδιαίτερη τοποθεσία, θα γίνει ο λόγος να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Γιατί όχι, να απολαύσετε μία παγωμένη μπύρα χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα πάνω ακριβώς από την φωτισμένη πόλη των Σερρών.

Θυμήσου πως η πρόταση αυτή δεν αφορά μόνο ιδιαίτερες περιστάσεις. Μία βόλτα σε τέτοιου είδους μέρη είναι πάντα μία πολύ καλή ιδέα για να ενθουσιάσεις τον άνθρωπό σου.

Ξύπνημα με θέα

Μοναδική θέα στον Λιθότοπο Σερρών

Ένας ιδανικός τρόπος για ξεκινήσεις όμορφα τη μέρα σου, είναι να αντικρίσεις μία όμορφη θέα από το παράθυρό σου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία ήρεμη λίμνη με εκατοντάδες πολύχρωμα νούφαρα να την κοσμούν, σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Η λίμνη Κερκίνη και ο ποταμός Στρυμόνας που τη διασχίζει, είναι μία εικόνα η οποία αξίζει να συναντήσεις στο πρωινό σου ξύπνημα. Εάν λοιπόν, επιθυμείς να τονώσεις τη ρομαντική διάθεση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν έχεις παρά να κλείσεις ένα ξενοδοχείο είτε στον Λιθότοπο, είτε στα Πορόια Σερρών.

Οργανώστε μία μικρή απόδραση η οποία θα αξίζει τον κόπο καθώς η θέα με το πρωινό σας ξύπνημα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Ζεστή χαλάρωση στα λουτρά

Λουτρά Αγκίστρου

Τα λουτρά του Αγκίστρου αποτελούν σημείο αναφοράς για όλα τα ζευγάρια που ζουν ή επισκέπτονται τις Σέρρες. Η βυζαντινή αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με τις θερμές πηγές που γεμίζουν τους λουτήρες του χαμάμ, διαμορφώνουν ένα ιδανικό μέρος εκλεπτυσμένης χαλάρωσης.

Πέραν από τις ιαματικές ιδιότητες των πηγών, το νερό προσφέρει χαλάρωση και ευεξία. Συνιστά μία αλάνθαστη επιλογή για ένα βράδυ με τον άνθρωπό σας, καθώς θα ξεφύγετε εντελώς από την ρουτίνα, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε και να ανανεώσετε τη σχέση σας μέσα από όλη αυτή την εμπειρία.

Η ιδανικές στιγμές είναι οι απογευματινές και οι βραδινές, κατά τις οποίες πέραν από το γεγονός ότι η κίνηση είναι περιορισμένη, θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο στους ατομικούς λουτήρες.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Τέρμα Τα Γκάζια Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 

Σιδηρόκαστρο: Γιατί Αποτελεί Μία Εξόρμηση… Έκπληξη  

Τα Καλύτερα Γλυκά Στις Σέρρες Και Πού Θα Τα Βρεις