Σου προτείνουμε τα καλύτερα μαγαζιά ανά περιοχή, στον νομό Σερρών. Μαγαζιά Έκπληξη

Βρες τις απόλυτες επιλογές και απόλαυσε ιδιαίτερες γεύσεις σε ευχάριστα περιβάλλοντα. Μαγαζιά Έκπληξη

Ηράκλεια

Theatro Café-Bar Μαγαζιά Έκπληξη

Απόλυτη διασκέδαση στο Theatro Cafe-Bar

Την απόλυτη επιλογή για διασκέδαση θα βρεις στην Ηράκλεια Σερρών, επιλέγοντας το Theatro Café-Bar. Στην καρδιά της Ηράκλειας, το μόλις 3 χρονών μαγαζί, έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για όλο τον χρόνο.

Με πολλά parties και guest DJ’s , στο Theatro θα απολαύσεις τον καφέ σου το πρωί, μία από την τεράστια ποικιλία μπύρας το απόγευμα και το βράδυ θα χορέψεις ακούγοντας τις καλύτερες μουσικές και πίνοντας το ποτό σου από τα χέρια των καλύτερων Barman. Ακόμα, το καλοκαίρι θα απολαύσεις από κοντά διάσημους τραγουδιστές μέσα από guest εμφανίσεις.

Ζαχαροπλαστείο Γαλήνη

Μαγαζιά Σέρρες
Ζαχαροπλαστείο- cafe Γαλήνη

Στην Ηράκλεια, μέσα στον κεντρικό πεζόδρομο, θα βρεις το καλύτερο ζαχαροπλαστείο- cafe της περιοχής. Με μία ρετρό διάθεση, στη Γαλήνη θα έχεις την ευκαιρία να καθίσεις στον πεζόδρομο και να απολαύσεις το γλυκό σου συνοδευόμενο από καφέ της επιλογής σου. Η ποικιλία των γλυκών είναι τεράστια και καλύπτει όλα τα γούστα.

Οι γεύσεις παραμένουν πάντα υψηλής ποιότητας και το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φιλικό. Επίσης, θα βρεις παγωτό, τούρτες ώστε να καλύψεις τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και πεντανόστημα σιροπιαστά. Υπάρχουν ακόμα, βουτήματα και ατομικά γλυκάκια για να μοιραστείς με την παρέα σου και να χρησιμοποιήσεις ως κέρασμα.

Άγκιστρο

Don Pablo

Εστιατόριο Don Pablo Άγκιστρο Σερρών

Ένα ιδιαίτερο περιβάλλον με μοναδικές γεύσεις υπόσχεται να σου προσφέρει το εστιατόριο Don Pablo στο Άγκιστρο Σερρών. Ένας οικείος και ζεστός χώρος που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, δένει υπέροχα με τις σπιτικές γεύσεις οι οποίες δίνονται με όσο πιο εκλεπτυσμένο τρόπο γίνεται στον πελάτη.

Τα βασικά συστατικά είναι τα ζυμαρικά Ζέας ή Barilla. Τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τοπικά και όσο πιο αγνά γίνεται , για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η κάρτα του menu είναι σχετικά μικρή, όμως οι προτάσεις είναι εξαιρετικές. Το εστιατόριο λειτουργεί μόνο Παρασκευή και Σάββατο καθώς επίσης και αργίες.

Το Ξύλινο Χωριό

Το εστιατόριο του συγκροτήματος: Ξύλινο Χωριό στο ‘Άγκιστρο

Το Ξύλινο Χωριό είναι ένα πλήρες ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται στο Άγκιστρο Σερρών. Διαθέτει ένα παραδοσιακό πετρόχτιστο εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί και ανεξάρτητα από το συγκρότημα. Καθημερινά υποδέχεται πολλή κόσμο, καθώς το φιλόξενο περιβάλλον του σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές γεύσεις που διαθέτει, δημιουργούν μία πολύ καλή πρόταση.

Στο εστιατόριο οι top προτάσεις είναι το κότσι στη γάστρα, το αγριογούρουνο και το ελάφι στη σούβλα, καθώς επίσης και κάποια είδη σούπας και παραδοσιακών ζυμαρικών.

Κερκίνη

Πολυχώρος Ελωδία

Εσωτερικός χώρος του Πολυχώρου Ελωδία

Σε έναν από τους ομορφότερους υγροτόπους της Ευρώπης, δίπλα ακριβώς από το λιμανάκι που αγκαλιάζει τη λίμνη Κερκίνης, βρίσκεται ο πολυχώρος Ελωδία. Ένα καταπράσινο μέρος, το οποίο κοσμείται από μία λίμνη, ανοίγει τις πόρτες του και σε περιμένει να σε φιλέψει τοπικές γεύσεις.

Στην Ελωδία θα βρεις ψάρια από τη λίμνη με καλύτερο όλων το γριβάδι, αλλά και άγρια στη γάστρα όπως το βουβάλι και εδέσματα από αυτό. Μπορείς να συνοδεύσεις το φαγητό σου επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κρασιών και όχι μόνο.

Εστιατόριο Morfi

Εστιατόριο Morfi Κερκίνη

Σε απόσταση λιγότερη των 500μ. από τη λίμνη Κερκίνης, βρίσκεται το εστιατόριο Morfi. Ένας χώρος που συμπεριλαμβάνει στην ιδιοκτησία του και ξενοδοχειακή μονάδα, υποδέχεται καθημερινά δεκάδες επισκέπτες προσφέροντάς του παραδοσιακά εδέσματα.

Στο Morfi, πέραν από τα παραδοσιακά εδέσματα και μεζέδες θα βρεις τις σπεσιαλιτέ που είναι το γριβάδι, το βουβάλι, το ελάφι και το χοιρινό μαγειρεμένο με μπαχάρια. Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα οικείο ενώ οι τιμές είναι προσιτές. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου πραγματοποιούνται live βραδιές.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Ο Απόλυτος Ρομαντισμός Στις Σέρρες

Τέρμα Τα Γκάζια Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ιππασία Στις Σέρρες: Τα Ιδανικότερα Μέρη