Η πόλη των Σερρών έχει αγαπηθεί από τους περισσότερους επισκέπτες, ενώ παράλληλα λατρεύεται από την τοπική κοινωνία. Γιατί Αγαπάμε

Η πόλη που αποπνέει μία ιδιαίτερη κουλτούρα, σε περιμένει να την εξερευνήσεις και να γνωρίσεις την κάθε γωνιά της. Γιατί Αγαπάμε

Αρχιτεκτονικό υπερθέαμα

Αρχαιολογικά Μνημεία Των Σερρών
Αρχαιολογικά Μνημεία Σερρών: Πύργος Του Ορέστη Κουλά

Οι αιώνες που πέρασαν της άφησαν πανέμορφες πινελιές αρχιτεκτονικής, σκορπισμένες σε κάθε γωνία της πόλης. Ο Πύργος του Κουλά που τη στολίζει από ψηλά, οι Ανατολίτικες αποχρώσεις από το Μπεζεστένι έως το Τζιντζιρλί Τζαμί, οι υπέροχοι χριστιανικοί Ναοί και τα λαογραφικά μουσεία. Όλα αυτά δίνουν στις Σέρρες μία πολύπλευρη πολιτισμικότητα που αν μη τι άλλο μόνο να θαυμάσεις μπορείς.

Εκλεπτισμένη διασκέδαση

Το εστιατόριο του Phillipos Xania Hotel

Όλες οι μέρες, όλες οι ώρες μπορούν να αξιοποιηθούν διασκεδάζοντας. Από νωρίς το πρωί, έως και αργά το βράδυ, θα βρεις μαγαζιά για brunch,cocktail,φαγητό, καφέ, ποτό. Κάθε απαίτηση μπορεί να καλυφθεί καθώς η πόλη των Σερρών, διαθέτει μία ιδιαίτερη ποικιλία αισθητικής, γεύσεων και τρόπων διασκέδασης.

Μικρά καφενεία με παραδοσιακό ύφος, café- bar που θυμίζουν πρωτεύουσα, τσιπουράδικα και εστιατόρια με θέα όλη την πόλη, βρίσκονται διάσπαρτα στις Σέρρες, προσφέροντας το κάθε ένα ξεχωριστά μία ιδιαίτερη εμπειρία.

Η φύση και το θαύμα της

Κοιλάδα Σερρών

Μακρυά από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, όμως, δίπλα από την πόλη, η φύση έχει διαμορφώσει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις την βόλτα σου σε υπέροχα μέρη. Η καταπράσινη Κοιλάδα Σερρών με τα τρεχούμενα νερά, όπως επίσης και το βουνό του Λαϊλιά ενδείκνυνται για μία απολαυστική βόλτα.

Οι γεύσεις

Παραδοσιακός Ακανές Σερρών

Θα δοκιμάσεις παραδοσιακές γεύσεις από γλυκίσματα και παγωτά, έως και βουβάλι στο φούρνο με μπαχάρια. Οι μπουγάτσες και οι ακανέδες έχουν την τιμητική τους στην πόλη, όμως οι Σερραίοι, θα φροντίσουν να σου αναδείξουν και τις γεύσεις που έρχονται από την επαρχία και ξεχωρίζουν για την αγνότητα των υλικών και την ιδιαιτερότητα της γεύσης.

 Ισορροπία εξέλιξης και παράδοσης

Γύρω από την παράδοση και τον αέρα της επαρχίας που την ομορφαίνει οι Σέρρες, είναι μία πόλη που δεν επαναπαύεται και εξελίσσεται διαρκώς. Με πρώτες ύλες την παράδοση και το μεράκι, αναδεικνύει τα τοπικά της προϊόντα και μέσα από επιχειρηματικές δραστηριότητες προωθεί νέα προϊόντα που την καθιστούν αναπτυσσόμενη δύναμη.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Λίμνη Κερκίνης: Ιδέες Για Μία Ξεχωριστή Βόλτα

Περνώντας Ένα Αξέχαστο Σ/Κ Στις Σέρρες

Ψυχαγωγία Στις Σέρρες: Οι 3 Καλύτερες Προτάσεις