Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Σερρών φροντίζει για κάθε σου μεταφορά!

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Σερρών είναι μία επιχείρηση, που αναλαμβάνει να σε ταξιδέψει στον προορισμό σου με ασφάλεια.

Το ίδιο είναι η πρώτη επιλογή κάθε φοιτητή, που τον βοηθά να βρεθεί και πάλι στο πατρικό του σπίτι. Αλλά και για κάθε Σερραίο, που αποφασίζει να κάνει μία μίνι απόδραση και δεν διαθέτει μεταφορικό μέσο.

Με τα πιο σύγχρονα και ασφαλή οχήματα αλλά και με δρομολόγια όλο το 24ωρο μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους κάθε στιγμή.

Κάθε φοιτητής μπορεί να εκδώσει το εισιτήριό του με την ένδειξη του φοιτητικού πάσο του στην καλύτερη και πιο συμφέρουσα τιμή. Και να ταξιδέψει με ασφάλεια στον προορισμό του καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Επιπλέον, τηρούνται με ακρίβεια τα καθορισμένα δρομολόγια και δρομολογούνται τα έκτακτα δρομολόγια, όποτε το επιβάλουν οι ανάγκες εξυπηρέτησης των επιβατών. Για την καλύτερη και πιο άμεση μετακίνησή τους.

Υπηρεσία online ticket

Έτσι, μπορείς να κάνεις τη μεταφορά σου παιχνιδάκι! Μπορείς να μπεις στο site που διαθέτει και να επιλέξεις την υπηρεσία e-ticket κλείνοντας το εισιτήριό σου στη στιγμή. Για τον προορισμό που επιθυμείς, με επιστροφή ή και χωρίς. Μην χάνεις χρόνο! Κλείσε τη θέση σου τώρα και ταξίδεψε με σιγουριά.

Οι οδηγοί είναι επαγγελματίες και σου προσφέρουν το πιο άνετο και ασφαλές δρομολόγιο κάθε στιγμή και εποχή του χρόνου.

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να επισκεφτείς το πατρικό σου η επιλογή σου βρίσκεται εδώ. Επέλεξε το ΚΤΕΛ Νομού Σερρών και απόλαυσε την πιο πολυτελή και ασφαλή διαδρομή.

FACEBOOK: ΚΤΕΛ Σερρων
WEBSITE: ktelserron.gr
LOCATION: Απαμείας Τέρμα, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 2321 022 822

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here