Όπως κάθε νέο ταξίδι, έτσι κι αυτό στην πόλη των Σερρών πρόκειται να είναι συναρπαστικό, με μοναδικές εμπειρίες. Σέρρες Για Πρώτη Φορά

Εμείς σου παρουσιάζουμε τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς. Σέρρες Για Πρώτη Φορά

Μεραρχίας: ο δρόμος στην καρδιά της πόλης

Βράδυ στην Μεραρχίας

Η καρδιά της πόλης ακούει στο όνομα Μεραρχίας και αυτό είναι το πρώτο και βασικότερο μέρος που πρέπει να επισκεφτείς στις Σέρρες. Ο δρόμος αυτός είναι ο κορμός της πόλης από τον οποίο αρχίζουν και τελειώνουν τα πάντα.

Ξεκινώντας από τη Νομαρχία, το πανέμορφο επιβλητικό κτήριο που κοσμεί το Κέντρο της πόλης, θα κατηφορίσεις την Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στον δρόμο αυτό θα βρεις δεκάδες εμπορικά μαγαζιά, καταστήματα με take-away φαγητό ή καφέ, καθώς επίσης και κάποιες από τις πιο γνωστές καφετέριες της πόλης.

Σε κάθε στενό της θα ανακαλύψεις και κάτι καινούργιο, καθώς το κάθε ένα ξεχωριστά σε οδηγεί σε ένα σημείο-αναφοράς της πόλης. Από τα καλύτερα σουβλάκια στη λαδόκολλα, σε συναρπαστικές ταινίες του κινηματογράφου έως και τα ομορφότερα αρχαία κτήρια.

Κοιλάδα Σερρών: Η απόλυτη πρόταση για περίπατο

Απόγευμα στην Κοιλάδα Σερρών

Η Κοιλάδα των Σερρών, είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα και πολυσυζητημένα σημεία της πόλης. Όλες τις εποχές, ιδίως το καλοκαίρι, η βόλτα στην Κοιλάδα είναι η ιδανική επιλογή.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο ποδήλατο ώστε να απολαύσεις την βόλτα σου στον ποδηλατοδρόμο. Μπορείς ακόμα να ξεκινήσει την μέρα σου με ένα χαλαρωτικό jogging δίπλα στη λίμνη και τα τρεχούμενα νερά. Εάν, χρειάζεσαι ξεκούραση και χαλάρωση, τα παγκάκια ανάμεσα στο πράσινο, θα σου προσφέρουν το τέλειο μέρος για να απολαύσεις τον απογευματινό σου καφέ μαζί με την παρέα σου.

Όπως και να επιλέξεις να γνωρίσεις την Κοιλάδα των Σερρών, είναι βέβαιο πως αυτή η φυσική αρμονία θα σου μείνει αξέχαστη.

Αη-Γιάννης: δροσιά και διασκέδαση δίπλα στους καταρράκτες

Τρεχούμενα Νερά Στον Αη-Γιάννη Σερρών

Ο Αη-Γιάννης θεωρείται από τα αγαπημένα μέρη όλων των Σερραίων και καθόλου άδικα. Δίπλα από την πόλη των Σερρών, σε απόσταση μικρότερη των 3 χλμ. βρίσκεται ο εξωτικός Αη-Γιάννης. Ένα μέρος ιδανικό για να απολαύσει κανείς το γεύμα του ανάμεσα σε τρεχούμενα νερά και καταπράσινο τοπίο.

Οι καλοκαιρινοί μήνες, θεωρούνται οι ιδανικότεροι, καθώς τα μεσημέρια, θα βρεις δροσιά και ένα πανέμορφο τοπίο να σε περιμένει. Μπορείς να συνοδεύσεις το φαγητό σου με μία παγωμένη Σερραϊκή μπύρα, προτού ξεκινήσεις τις βόλτες σου πέριξ της περιοχής.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Τα Καλύτερα Γλυκά Στις Σέρρες Και Πού Θα Τα Βρεις

Ο Απόλυτος Ρομαντισμός Στις Σέρρες

Ιππασία Στις Σέρρες: Τα Ιδανικότερα Μέρη