Οι κλασσικοί ρυθμοί της πόλης στις Σέρρες σταματούν, όταν επιλέγεις κοντινές αποδράσεις στους φυσικούς της παραδείσους. Παρακάτω θα βρεις τρεις πολύ ιδιαίτερες προτάσεις! Εξερεύνησε Τις Σέρρες

Κεντρικό πάρκο Σερρών (ανάσα ζωής στο κέντρο της πόλης)

Κεντρικό Πάρκο Σερρών

Μιας και οι βόλτες στα πάρκα έχουν επιστρέψει ως τάση, το Κεντρικό Πάρκο Σερρών είναι το ιδανικό μέρος να επισκεφτείς. Μετά από μία βόλτα στην πόλη, απόλαυσε τον καφέ σου ή τον χυμό σου περπατώντας στο πάρκο και ηρεμώντας στο καταπράσινο μέρος που στολίζει την πόλη. Εξερεύνησε Τις Σέρρες

Ιδανική επιλογή για μεγάλη παρέα είναι και το θερινό θεατράκι που βρίσκεται εντός του πάρκου και σας δίνει την δυνατότητα πέρα από το να καθίσετε, να βρείτε και διάφορα παιχνίδια όπως παντομίμα και να το ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο.

Καταρράκτες Άη-Γιάννη (παρεΐστικη χαλάρωση!)

Τρεχούμενα Νερά Στον Αη-Γιάννη Σερρών

Ένας από τους γνωστότερους -και καθόλου άδικα- προορισμούς γύρω από την πόλη των Σερρών, είναι οι Καταρράκτες του Άη-Γιάννη.Μόλις 3 χλμ από το βορειοανατολικό κομμάτι της πόλης και φημίζεται για τα ταβερνάκια του και φυσικά τους καταρράκτες του.

Το δροσερό περιβάλλον σε συνδυασμό με το καταπράσινο τοπίο, απογειώνουν το μέρος και δημιουργούν έναν προορισμό- θαύμα για κάθε επισκέπτη.Πάρε την παρέα σου, κανονίστε να πιείτε το ούζο σας και μετά φύγατε για βόλτα στους καταρράκτες.

  • Info: Το μικρό χωριό του Αη-Γιάννη, απέχει μόλις 3χλμ. Βορειοανατολικά της πόλης των Σερρών. Κάθε μισή ώρα περίπου διέρχεται αστικό από την πόλη για τον Αη-Γιάννη.
  • Χρήσιμες πληροφορίες-τηλέφωνα: 23210 22338

 Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών (άγγιξε τα όριά σου)

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Αν είσαι φίλος της ταχύτητας και της αδρεναλίνης, δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να επισκεφτείς το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και να ζήσεις την απόλυτη αδρεναλίνη! Μπες στο επίσημο site της σελίδας, επέλεξε μία από τις πολλές δραστηριότητες που παρέχεται και σου ταιριάζει και άγγιξε τα όριά σου!

Εκτός από δραστηριότητες για εσένα και την παρέα σου διοργανώνονται διαρκώς και αγώνες, όπως πρωταθλήματα μοτοσικλέτας/αυτοκινήτου. Μπορείς να συμμετέχεις ως θεατής και να φωτογραφηθείς με τους δικούς σου ”ήρωες”. Σε πολλούς από τους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από όλον τον κόσμο, μετατρέποντας τις διοργανώσεις αυτές σε γιορτή!

  • Info: Η διεύθυνση του αυτοκινητοδρομίου είναι: Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, Σέρρες. Μπορείς να φτάσεις εκεί με ταξί ή το αυτοκίνητό σου.
  • Χρήσιμες πληροφορίες-τηλέφωνα: 23210 52592
  • Ιστοσελίδα: www.serrescircuit.gr
  • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 9:00 – δύση του ηλίου

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Εξερεύνησε Tις Σέρρες: Κοιλάδα , Λαϊλιάς

Αμφίπολη: Η Αρχαία Πόλη Στολίδι

Τα Μοναστήρια Κόσμημα Του Νομού Σερρών