Βαρέθηκες να κάθεσαι στο σπίτι; Θέλεις να κάνεις κάτι δημιουργικό; Έχεις τη διάθεση να μάθεις καινούρια πράγματα; Ίσως μία νέα γλώσσα… Σου έχουμε τη λύση!

Aπό το 2014 μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) αναδύθηκε σε μια επιτυχημένη επιμορφωτική προσπάθεια και προσέφερε δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών σε 2.500 φίλους/φίλες του.ΣΕΕ

Το ανοιξιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, λόγω του κορωνοϊού, θα πραγματοποιείται μακρόθεν, μέσω του facebook και της πλατφόρμας zoom.ΣΕΕ

Για πρώτη φορά θα μπορούν να συμμετέχουν και εκπαιδευόμενοι από την περιφέρεια, αρκεί να διαθέτουν σύγχρονους υπολογιστές, tablet ή/και κινητά, που έχουν κάμερα, μικρόφωνο, δυνατότητα βιντεοκλήσεων και όλα τα σχετικά.

Διάρκεια μαθημάτων

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από 25/4/2020 μέχρι 27/6/2020 και περιλαμβάνουν γαλλικάισπανικάιταλικάπορτογαλικά. Είναι αποκλειστικά για αρχαρίους και θα γίνονται ένα δίωρο τα Σάββατα.

Παρέχεται δωρεάν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή. Όσοι/ες φίλοι/ες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο see1924@otenet.gr, για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και την σχετική αίτηση.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Δωρεάν Μεταπτυχιακό Στην Οικονομική Θεωρία Kαι Πολιτική (2020-2021)

Mεταπτυχιακό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική / Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21