Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές.22

Οι δηλώσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021.Φοιτητικά Συγγράμματα 2021-22

Εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή.

Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Διανομή συγγραμμάτωνΦοιτητικά Συγγράμματα 2021-22

Αντίστοιχα η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.

Δωρεάν Διανομή Συγγραμμάτων

Για να πραγματοποιήσει ο φοιτητής την πρώτη του είσοδο, πρέπει πρώτα να παραλάβει το username και το password για την πλατφόρμα από την γραμματεία του Τμήματός του. Κατά την είσοδο, θα επιλέξει το Πανεπιστήμιό του. Επιλέγει το τμήμα του και το τρέχον εξάμηνο φοίτησης.

Στη συνέχεια , θα συμπληρώσει την προσωπική του καρτέλα με κάποια στοιχεία. Τα στοιχεία συμπεριλαμβάνουν: ονοματεπώνυμο, αριθμό ακαδημαϊκής ταυτότητας, τμήμα, e-mail, αριθμό τηλεφώνου και κάποια ακόμη. Αφού ολοκληρώσει τη συμπλήρωση των στοιχείων μπορεί να προχωρήσει στην διαδικασία δήλωσης συγγραμμάτων.

Δείτε αναλυτικά eudoxus.gr/files/Dianomi_Xeimerinou_2021-22.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις

Πλατφόρμα Εύδοξος: Φοιτητικά Συγγράμματα