Σου προτείνουμε γλυκές γεύσεις-σύμβολα της τοπικής κουζίνας, με ιδιαίτερες πρώτες ύλες και εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Τουλουμπάκια Βασάκη

Τουλουμπάκια Βασάκη

Με παράδοση από το 1970, η εταιρία Βασάκη, εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας στους πελάτες της εκλεκτά γλυκά. Η φιλοσοφία που την καθιστά νούμερο 1, είναι η διαρκής προσπάθεια ισορροπίας μεταξύ παράδοσης, τεχνολογίας και ποιότητας.

Θα βρεις τεράστια ποικιλία ατομικών γλυκών και σιροπιαστών με πρώτες ύλες από τοπικά προϊόντα, που θα σε οδηγήσουν σε μία απίστευτη εμπειρία γεύσεων.

Διεύθυνση:Εθνικής Αντιστάσεως 10, Τ: 23210 55535

Πάστες Παρφέ

Πάστες Ζαχαροπλαστείου Παρφέ

Από το 1981 έως και σήμερα, το ΠΑΡΦΕ, δεν έχει σταματήσει λεπτό να εξελίσσεται, προσφέροντας διαρκώς νέες γεύσεις και ιδιαίτερα γλυκά στους πελάτες του. Με αγνά υλικά που επιλέγονται έπειτα από αυστηρούς ελέγχους, οι υπεύθυνοι του ΠΑΡΦΕ, διαθέτουν γλυκά για κάθε γούστο.

Θα βρεις γλυκά με βελγική σοκολάτα, ικανά να δημιουργήσουν έκρηξη αισθήσεων στον ουρανίσκο σου.

Διεύθυνση: Εθ.Αντιστάσεως και Παπαπαύλου, Τ: 23210 99610

Παγωτό Άρτεμις

Παγωτό από το ζαχαροπλαστείο Άρτεμις

Μία επίσκεψη στο κατάστημα Άρτεμις, θα σε πείσει πως η φαντασία και το ταλέντο, μπορούν να αποφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις εξαιρετικά παγωτά και δροσιστικά γλυκά, με μία ιδιαίτερη παραλλαγή.

Τα γλυκά πιάτα, παρουσιάζονται με την εμφάνιση φαγητών! Ένα τρομερό παιχνίδι ψευδαίσθησης, δημιουργεί ένα γλυκό μυστήριο που σίγουρα θέλεις να δοκιμάσεις!Πιάτα με την όψη μακαρονάδας ή burger, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά γλυκύτατες αλχημείες παγωτών και γλυκών συνοδευτικών. Μία εμπειρία γλυκού, εντελώς διαφορετική από τις άλλες.

Διεύθυνση: Οπλαρχηγού Δούκα 7, Τ: 2321027720

Μπουγάτσα Ρεκόρ

Μπουγάτσα με κρέμα από το Ρεκόρ

Σήμα κατατεθέν για την πόλη χωρίς αμφιβολία είναι η γνωστή Σερραϊκή μπουγάτσα. Το υπέροχο αυτό γλύκισμα, που μπορείς φυσικά να βρεις και με αλμυρή γέμιση, είναι η καλύτερη επιλογή για το πρωινό σου. Την πιο νόστιμη μπουγάτσα της πόλης, θα βρεις στο Ρεκόρ.

Από το 1952 έως και σήμερα, οι υπεύθυνοι δραστηριοποιούνται στον χώρο της μπουγάτσας, διαλέγοντας πολύ προσεκτικά τις πρώτες ύλες και παρασκευάζοντας χειροποίητη μπουγάτσα. Η γεύση της θα μείνει στον ουρανίσκο σου και σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις ξανά.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεραρχίας 1 , Τ: 23210 55444

Καζάν ντιπί από βουβαλίσιο γάλα στα Πορόια

Καζάν Ντιπί Από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό στα Άνω Πορόια

Οι τοπικές πρώτες ύλες του νομού, δίνουν στους ζαχαροπλάστες λόγους να δημιουργούν εξαιρετικά γλυκά, με ποιότητα και πρωτοπορία. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η χρήση βουβαλίσιου γάλακτος για την παραγωγή του γλυκού καζάν ντιπί.

Το γλυκό που έχει ως βάση το γάλα και τη ζάχαρη, απογειώνεται με τη χρήση του βουβαλίσιου γάλακτος και δημιουργείται μία γεύση αξίζει να τη δοκιμάσει κανείς. Θα βρεις το συγκεκριμένο γλυκό στο Γυναικείο Συνεταιρισμό Ποροΐων, φτιαγμένο με πολύ μεράκι από κυρίες του χωριού.

Διεύθυνση: Άνω Πορόια , Τ: 23270 51550

Το παγωτό του Μανώλη

Γλυκά Σερρών
Παγωτά από το παγωτατζίδικο του Μανώλη

Ένα πολύ δροσερό στέκι στην πόλη των Σερρών, ανοίγει της πόρτες του και σε περιμένει για να σε δροσίσει με πολύ γλυκές γεύσεις. Η δραστηριότητα της επιχείρησης από το 1922, της δίνει όση εμπειρία χρειάζεται ώστε οι γεύσεις των παγωτών να παραμένουν ιδανικές.

Τόσο το frozen yogurt, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με διάφορα συνοδευτικά, όσο και η ποικιλία παγωτών που ξεπερνά τις 30 γεύσεις, οδηγούν το ζαχαροπλαστείο του Μανώλη στην κορυφή των προτιμήσεων.

Η πιο γνωστή γεύση παγωτού, την οποία σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα, είναι η γεύση ‘’Μανώλης’’, με την μυστική συνταγή του ιδιοκτήτη.

Διεύθυνση: Γεωργίου Παπανδρέου 17, Τ: 23210 23863

Γλυκά της Μαμάς από την Κρι Κρι 

Γλυκά της Μαμάς από την Κρι Κρι

Η πολυβραβευμένη εταιρία Κρι Κρι, αποτελεί σημείο αναφορά της πόλης των Σερρών. Εξελίσσεται διαρκώς στο τμήμα ποιότητας και γεύσεις, επιχειρώντας να φτάσει το ανώτατο δυνατό επίπεδο στον χώρο της. Τα παγωτά της εταιρίας, είναι το δυνατό της σημείο, και αυτό γιατί είναι από τις ελάχιστε εταιρίες που χρησιμοποιεί φρέσκο γάλα και όχι σκόνη γάλακτος.

Το νέο προϊόν που λανσάρει με μεγάλη επιτυχία, είναι τα παγωτά με τίτλο: ‘’Τα γλυκά της μαμάς’’. Οι γεύσεις πλησιάζουν στα αγαπημένα μας γλυκά της μαμάς, φτάνουν στον ουρανίσκο σου μέσα από ένα παγωτό. Μπορείς να βρεις τα παγωτά της εταιρίας σε ψυγεία που υπάρχουν σε περίπτερα και σούπερ μάρκετ όλου του νομού.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το:

Γαστρονομία Σερρών: Γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις

Εμπορικοί Δρόμοι Των Σερρών

Αγορές Που Δεν Πρέπει Να Παραλείψεις Από Τις Σέρρες