Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων συνεχίζει τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ξένων γλωσσών για τους φίλους και τις φίλες του.Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων

Το ανοιξιάτικο πρόγραμμα, λόγω του κορωνοϊού, θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας zoom και του facebook. Έτσι θα μπορούν να συμμετέχουν και εκπαιδευόμενοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό, αρκεί να διαθέτουν σύγχρονους υπολογιστές, tablet ή και κινητά που έχουν κάμερα, μικρόφωνο, δυνατότητα βιντεοκλίσεων.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από 22/03/2021 μέχρι 19/06/2021 και περιλαμβάνουν γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, ρωσικά, γερμανικά και αράβικα. Είναι αποκλειστικά για αρχάριους και θα γίνονται ένα δίωρο την εβδομάδα.

Δωρεάν Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών από τον Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων

Πληροφορίες

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο see1924@otenet.gr, για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής , καθώς και την σχετική αίτηση. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λίγα λόγια για τον ΣΕΕ

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) είναι μία μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, με μέλη της Ελληνίδες απόφοιτες πανεπιστημιακών σχολών. Είναι από τις παλαιότερες γυναικείες οργανώσεις. Ιδρύθηκε το 1924 και από τότε λειτουργεί αδιαλείπτως. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν διέκοψε την λειτουργία του ούτε στην περίοδο της κατοχής και του εμφυλίου πολέμου.

Από το 2014 μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) αναδύθηκε σε μια επιτυχημένη επιμορφωτική προσπάθεια και προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ξένων γλωσσών σε 2.500 φίλους/φίλες του.

Με πληροφορίες από facebook.com, el.wikipedia.org

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις

Πρόγραμμα Erasmus+ 2020-2021: Ξεκίνησαν Οι Αιτήσεις Στο Δι.Πα.Ε

Μητρώο Φοιτητών – ΕΘΑΑΕ: Δηλώσεις Για Εγγραφή