ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκινούν Οι Δηλώσεις Συγγραμμάτων 2020-2021

0
1297

Από Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020, έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 ξεκινά η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων για την επιλογή διδακτικών συγγραμμάτων από τους δικαιούχους φοιτητές. Η καταληκτική αυτή ημερομηνία υποβολής δηλώσεων είναι υποχρεωτική.ΕΥΔΟΞΟΣ

Έως τις 11 Ιανουαρίου 2021 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων. Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονoϊού COVID-19, η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 θα πραγματοποιηθεί με κατ’ οίκον παράδοση.ΕΥΔΟΞΟΣ

Ηλεκτρονική Αίτηση

Προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατ’ οίκον παράδοση των διδακτικών συγγραμμάτων κάθε φοιτητής οφείλει να δηλώσει τον τόπο παράδοσης στον οποίο επιθυμεί να του παραδοθούν.

Η δήλωση πραγματοποιείται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ». Ως τόπος κατ’ οίκον παράδοσης δύναται να ορισθεί οποιαδήποτε περιοχή εντός της ελληνικής επικράτεια και την Κύπρο.

Οι δικαιούχοι φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των Κυπρίων φοιτητών, καλούνται να δηλώσουν τον «τόπο παράδοσης» που επιθυμούν.Θα πρέπει να συμπληρώσουν τα πεδία της «Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης».

Συγκεκριμένα:

  • Οδό,
  • Αριθμό,
  • Ταχυδρομικό Κώδικα,
  • Περιοχή,
  • Καλλικρατικό Δήμο,
  • Περιφερειακή Ενότητα,
  • Χώρα και Σχόλια Παράδοσης
  • Παράλληλα καλούνται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (κινητό τηλέφωνο και e-mail).

Η διαδικασία της διανομής των συγγραμμάτων του χειμερινού εξαμήνου θα ολοκληρωθεί ανεξάρτητα εάν η εκπαιδευτική διαδικασία στα ΑΕΙ πραγματοποιείται εξ αποστάσεως ή με φυσική παρουσία.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο ΦΕΚ 4838Β/04.11.2020 θα βρείτε την Κοινή Υπουργική Απόφαση. Αφορά την διαδικασία δήλωσης και διανομής των διδακτικών συγγραμμάτων  για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την έναρξη των δηλώσεων και της διανομής συγγραμμάτων για τη χειμερινή περίοδο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με πληροφορίες από eudoxus.gr

Μπορείς ακόμη να διαβάσεις

Πανεπιστήμια – Μετεγγραφές 2020 -2021 : Από Σήμερα Οι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις

ΕΑΠ: Προπτυχιακά Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών Kαι Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες το Εαρινό…