Οι χρήσιμες πληροφορίες για την Πανεπιστημιούπολη Σερρών, θα σε βοηθήσουν να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι! ΜΟΡΦΩΣΗ

Με έδρα τις Σέρρες (μετονομασία του Τ.Ε.Ι. Σερρών σύμφωνα με τοΦΕΚ 136/A’/5.6.2013) είναι ένα νέο, δυναμικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο Ίδρυμα, με δύο Σχολές, οκτώ Τμήματα και περισσότερους από 14.000 φοιτητές. ΜΟΡΦΩΣΗ

ΜΟΡΦΩΣΗ
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πληροφορίες

Ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις για παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και ενθάρρυνση εφαρμοσμένης και τεχνολογικής έρευνας. Προωθεί τη στελέχωσή του με επιστημονικά καταξιωμένους Καθηγητές και τη συνεργασία με εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας μας και του εξωτερικού. 

Επίσης, προωθεί τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγή και την αγορά εργασίας. Την επιμόρφωση των αποφοίτων και τη δημιουργία αυτοδύναμων τμημάτων μεταπτυχιακών σπουδών ή σε σύμπραξη με Πανεπιστήμια. 

ΜΟΡΦΩΣΗ
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πληροφορίες

Μέσα από συνεχή σχεδιασμό και δυναμική προσπάθεια κατάφερε να καταστεί από τα πλέον δημοφιλή Τριτοβάθμια Ιδρύματα. Να καταξιωθεί στη συνείδηση των υποψηφίων, της σπουδάζουσας νεολαίας και της ελληνικής κοινωνίας. 

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Δομή – Διοίκηση ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 

Κτιριακές Εγκαταστάσεις ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 

H Οργάνωση Tων Σπουδών ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 

Με Πληροφορίες Από: www.teicm.gr

ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΘΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕΡΡΕΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here