Τα trends κοσμημάτων που θα επικρατήσουν το 2023.

0
661

Τα κοσμήματα είναι αυτά που ένα απλό και basic ντύσιμο το μετατρέπουν σε στιλάτο και μοναδικό. Φυσικά ένα σύνολο χωρίς σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια φαίνεται ανολοκλήρωτο. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σου δείξουμε τα κοσμήματα που θα κάνουν θραύση το 2023 και εσύ θα είσαι τυχερή που θα έχεις επενδύσει σε αυτά πριν ξεπουληθούν παταγωδώς.

Όπως είπαμε και παραπάνω τα αξεσουάρ και ιδίως τα κοσμήματα έχουν τεράστια επιρροή στην ολοκλήρωση του στυλ μας, φυσικά πάντα όταν αυτά είναι μοντέρνα και έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τα σωστά. Ακολουθούν μερικές προτάσεις που θα ανακαλύψεις κομμάτια που θα πιάσουν τόπο.

Κοσμήματα με μεγάλες πέρλες

σκουλαρίκια-καρφωτά-pearl-ring-4184-bestwishes.gr
Σκουλαρίκια Καρφωτά Pearl Ring

Οι πέρλες είναι μία διαχρονική αξία ,σίγουρα βρίσκεται ένα ζευγάρι και στο δικό σου σπίτι ,όμως αυτό το χρόνο θα δώσουμε έμφαση στις πιο μεγάλες πέρλες. Έτσι παρακάτω έχεις την επιλογή να διαλέξεις από σκουλαρίκια με πέρλες έως κολιέ.

Μεγάλα σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Με Στρας & Πέτρες Waterfall
Σκουλαρίκια Με Στρας και Πέτρες Waterfall

Το αγαπημένο κάθε γυναίκας που θέλει να είναι λίγο πιο extra σε μία έξοδο, κοινωνική εκδήλωση η τέλος πάντων ότι την ευχαριστεί, έχουν το πρώτο λόγο! Ογκώδη και μακριά σκουλαρίκια που τραβούν τη προσοχή και  γενικά μεγάλα και statement σκουλαρίκια φέτος είναι μόδα! Τολμήστε το και όσες δε το κάνατε ως τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή.

Φλοράλ κοσμήματα

βραχιόλι-metal-flower-armband-4206-bestwishes.gr
Βραχιόλι Metal Flower Armband

Έρχεται η άνοιξη και μαζί της έρχονται και τα φλοράλ  κοσμήματα. Συγκεκριμένα σκουλαρίκια με σχέδια λουλούδια η σχήμα ,από διάφορα υλικά και βραχιόλια.

Βραχιόλια χειροπέδες

Βραχιόλι Ατσάλινο Χειροπέδα Treasure
Βραχιόλι Ατσάλινο Χειροπέδα Treasure

Τα βραχιόλια αυτά είναι τα τελευταία τρία χρόνια στη κορυφή και προτιμώνται από πολλά άτομα. Μαζί με τις χειροπέδες συνδυάζεται ένα πιο απλό και λιτό βραχιόλι ίδιου περίπου στυλ.

Κολιέ πιο κοντά στο λαιμό

σετ-bridal-party-dinner-42223-bestwishes.gr
Σετ Bridal Party Dinner

Τα κολιέ είναι το πιο ευκολοφόρετο αξεσουάρ γι’ αυτό και οι περισσότερες γυναίκες το προτιμάμε. Φέτος διακρίνονται κολιέ που έρχονται λίγο πιο κοντά στο λαιμό και όχι μακριά, ακόμη και choker.