Ωραίοι οι καφέδες, καλά τα ποτάκια, ας μην πούμε και για το ατελείωτο φαγητό που καταναλώνει κάθε φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του. ΕΞΟΔΟΣ / ΣΕΡΡΕΣ

Έρχεται η στιγμή που θέλεις να κάνεις κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό, να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα, από την ρουτίνα σου, από τα κλισέ που κάνεις συνεχώς. ΕΞΟΔΟΣ / ΣΕΡΡΕΣ

ΕΞΟΔΟΣ / ΣΕΡΡΕΣ
Βόλτα στην εξοχή

Σου έρχεται λοιπόν η ιδέα να βγεις μια βολτίτσα για περπάτημα, για τρέξιμο, να χαζέψεις τέλος πάντων, τα τοπία της πόλης των Σερρών, γιατί μην ξεχνιόμαστε ότι σπουδάζεις σε μια πανέμορφη πόλη! ΕΞΟΔΟΣ / ΣΕΡΡΕΣ

Γ’ αυτό και είμαστε εμείς εδώ για να σε κατατοπίσουμε προς τα που να κινηθείς για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα και δημιουργικά με την παρέα σου τώρα που ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει για τα καλά.

Κοιλάδα Σερρών 

ΕΞΟΔΟΣ / ΣΕΡΡΕΣ
Κοιλάδα Σερρών

Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην πόλη των Σερρών, με πολύ πράσινο, καταρράκτες, λιμνούλες και μονοπάτια που όταν τα διασχίζεις ανακαλύπτεις και κάτι καινούργιο. Επίσης εάν δεν θέλεις να πας με τα πόδια μπορείς να πάρεις το ποδηλατάκι σου και να διασχίσεις την διαδρομή, έτσι θα γυμνάσεις και το σώμα σου!

Ακρόπολη ή αλλιώς Κουλάς Σερρών 

ΕΞΟΔΟΣ / ΣΕΡΡΕΣ
Ακρόπολη Σερρών

Το πιο ψηλό σημείο στην πόλη είναι αυτό. Εδώ θα αγναντέψεις την ατελείωτη θέα. Βλέπεις τα πάντα να ξεδιπλώνεται στα πόδια σου και να μοιάζουν σαν μικρές, μικρές κουκκίδες. Εδώ θα αναπνεύσεις τον καθαρό σου αεράκι και θα νιώσεις για λίγο ξέγνοιαστος από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Λίμνη Κερκίνη 

Λίμνη Κερκίνη

Εδώ θα χρειαστείς κάποιο μεταφορικό μέσο, αλλά αξίζει τον κόπο καθώς απέχει μόνο 35χλμ. από τις Σέρρες. Θα μαγευτείς με το τοπίο και την ομορφιά της φύσης, που αυτή την εποχή βρίσκονται στο απόγειο τους.

Τώρα που πήρες μια ιδέα, μην κάτσεις πάλι στον καναπέ σου. Μην πας και πάλι για καφέ στα γνωστά σου στέκια. Κάνε κάτι διαδραστικό που θα σου δώσει ενέργεια και ευεξία, ώστε να ανταπεξέλθεις στην δύσκολη εβδομάδα που σε περιμένει.

Good Luck!