Το Τμήμα Εσωτερικής  Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού  Αντικειμένων (ΕΑΔΣΑ) της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών είναι το νεότερο Τμήμα του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Πληροφορίες για το Τμήμα

Το Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων (ΕΑΔΣΑ) της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών είναι το νεότερο Τμήμα του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2009 και είναι το μοναδικό ανάλογο Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Βόρειο Ελλάδα.

Το 2013 καταργήθηκαν η Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών και το Τμήμα Γραφιστικής. Το Τμήμα ΕΑΔΣΑ συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης Kαι Σχεδιασμού Αντικειμένων

Το Τμήμα ΕΑΔΣΑ επανεντάσσεται στο μηχανογραφικό σύστημα εισαγωγής φοιτητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Μάρτιο 2017 και τον Σεπτέμβριο 2017 θα δεχτεί νέους σπουδαστές, ενώ από τον Νοέμβριο 2017 θα δεχτεί ως σπουδαστές πτυχιούχους άλλων Σχολών μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων.

Το Τμήμα ΕΑΔΣΑ έχει ως αποστολή την εκπαίδευση στις επιστήμες που μελετούν την ανάπτυξη των εφαρμοσμένων τεχνών, και την παραγωγή νέας γνώσης στις επιστήμες αυτές μέσα από την έρευνα και την εμπειρική εφαρμογή.

ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης Kαι Σχεδιασμού Αντικειμένων

Το περιεχόμενο σπουδών του Τμήματος καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο της θεωρίας και της πρακτικής της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων. Επίσης, της λειτουργικής διαμόρφωσης και της αισθητικής μελέτης και οργάνωσης οποιωνδήποτε εσωτερικών χώρων. Τέλος, της διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων μικρής κλίμακας και τον σχεδιασμό (design) επίπλου, βιομηχανικών, χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων.

Πληροφορίες Τμήματος

  • Πρόεδρος Τμήματος
    Δρ. Παυλίδης Ιορδάνης
    Αναπληρωτής Καθηγητής
    Τηλ: +30 23210 49336
    Fax: +30 23210 49336
    Email: ipavlid@teiser.gr
  • Γραμματεία
    Ελεκίδου Κυπαρισσία
  • Διεύθυνση
    Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
    Τέρμα Μαγνησίας
    62124 Σέρρες
    Τηλ: +30 23210 49337,
    +30 23210 49123
    Fax: +30 23210 49338
    Email: decor@teiser.gr
  • Ιστοσελίδα Τμήματος

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας: Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Σερρών

ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Με Πληροφορίες Από: www.teicm.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here