Διεύρυνε το πελατολόγιό σου στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στο νεανικό κοινό

Το www.foititisonline.gr αποτελεί το δυναμικότερο και πιο εξειδικευµένο, ενηµερωτικό-συµβουλευτικό φοιτητικό portal. Είναι ένα χρηστικό εργαλείο για κάθε υποψήφιο προπτυχιακό ή µεταπτυχιακό φοιτητή, που το επισκέπτεται καθηµερινά για θέµατα σπουδών και φοιτητικής ζωής.

Foititisonline Marketing

Σύμφωνα με έρευνες ένας φοιτητής ξοδεύει περίπου 500€ μηνιαία, για να καλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητάς του. Εσύ βρίσκεσαι στον προϋπολογισμό του;

Περισσότεροι από 480.000 φοιτητές ετοιµάζονται να σε αναζητήσουν µέσα από τη σελίδα µας. Γίνε µέλος στο κορυφαίο φοιτητικό portal, πρόβαλε στοχευµένα το προϊόν ή την υπηρεσία σου και διεύρυνε το πελατολόγιό σου στην ακαδηµαϊκή κοινότητα και το νεανικό κοινό. Οι µελλοντικοί σου πελάτες είναι εδώ.

 

Foititisonline Marketing Tips

Ξεκίνα σήμερα με την ομάδα μας στο πλευρό σου

Καταχώρησε την επιχείρησή σου στο www.foititisonline.gr

Δημιουργία εντυπωσιακής παρουσίασης με:

  • Κείμενο βασισμένο στα πρότυπα του SEO CONTENT

Ειδικότερα, η ομάδα μας προχωρεί σε μία εκτεταμένη έρευνα μέσα από ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ, τις οποίες διερευνούμε και επιβεβαιώνουμε μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια ότι αναζητούν οι χρήστες μέσω της μηχανής αναζήτησης Google. Με αυτές τις λέξεις και σε συνδυασμό με όλα τα βήματα που ακολουθούμε, στοχεύουμε στο να βρεθείς και να διατηρηθείς στις υψηλές θέσης κατάταξης της πρώτης σελίδας, παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό.

  • Φωτογραφικό υλικό
  • Κουμπί “Click-to-Call”
  • Πλήρη Στοιχεία επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία με τον υποψήφιο πελάτη
  • Άμεση σύνδεση με τα Social Media

 tei serron foititisonline.gr

Επικοινώνησε με το foititisonline.gr

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας
θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Προβολή στο City & Life Guide