ADVERTISE

0
5073

Όμιλος BN Group Marketing Agency

Η BN Group Marketing Agency απαρτίζεται από μία ομάδα ταλαντούχων γυναικών με εξειδίκευση στο Marketing, στρατηγικές ικανότητες και δημιουργική αγάπη για την περάτωση κάθε project.

Foititisonline.gr & BN Group Marketing Agency

Το foititisonline.gr τελεί υπό την αιγίδα της BN Group Marketing Agency, ενώ αποτελεί το μοναδικό Listing City & Life Guide. Εδώ και 4 χρόνια είμαστε η πιο αξιόπιστη πηγή ακαδημαϊκών νέων. Ενώ, ταυτόχρονα, προτείνουμε στους αναγνώστες μας υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πραγματικά κορυφαία στην κατηγορία τους.

Το Foititisonline.gr με νούμερα

Μέχρι και σήμερα μετρούμε περισσότερα από 300 portfolio, 12.000 άρθρα, 36.000 κοινοποιήσεις αλλά και 50.000 fans στα social media. Το προφίλ των χρηστών μας είναι 18-32 ετών: κάνουν έρευνα αγοράς, είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, ακολουθούν τα social media, συγκρίνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών καταλήγοντας στο πιο συμφέρον. Μέσα από τη συνεργασία μας, λοιπόν, περισσότεροι από 480.000 φοιτητές ετοιμάζονται να σας αναζητήσουν µέσα από τη σελίδα µας.

Youth Marketing για Επαγγελματίες

Σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα, ένας φοιτητής δαπανά κατά μέσο όρο 500€ μηνιαία για να καλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητάς του. Οι Youth Marketing Τεχνικές μας είναι τα ιδανικά εργαλεία, που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά τους.

Η CO Founder του foititisonline.gr Αποστολία Ελευθερίου δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing εδώ και 11 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 80 EditorialsPhoto Shootings και 4 τεύχη έντυπου Φοιτητικού Οδηγού. Με εντατική έρευνα, προσπάθεια και χρήση κατάλληλων Marketing Strategists, σήμερα καταφέραμε να προσεγγίσουμε εξειδικευμένο κοινό (niche market) και φοιτητικό-νεανικό κοινό, που κάνει την έρευνά του στο διαδίκτυο με στόχο την εύρεση των κατάλληλων επαγγελματιών και επιχειρήσεων που θα τους βοηθήσουν στην καθημερινή τους ζωή ως φοιτητές.

Συνεπώς, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως επεκτεινόμαστε γεωγραφικά και ενισχύουμε διαρκώς την παρουσία μας πανελλαδικά και ιδιαίτερα στους φοιτητές εντός και εκτός Νομού Σερρών αλλά και των ευρύτερων ευρωπαϊκών χωρών.

Μέσα από το foititisonline.gr ολόκληρη η ομάδα μας προσπαθεί καθημερινά, σε κάθε Marketing Campaign, να εξασφαλίζει στους αναγνώστες το πιο ποιοτικό υλικό, συνοδευόμενο με χρήσιμες συμβουλές και νέες ιδέες.

Συνεργασία με μία έμπειρη και δυναμική ομάδα

Έτσι, η Αποστολία Ελευθερίου είναι εκείνη που γεννά κάθε νέο προβληματισμό με στόχο την εξέλιξη στον τομέα του Youth Marketing σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε συνεργαζόμενου επαγγελματία, η Έλενα Κροκυδά προχωρά με την εύρεση των απαραίτητων μέσω και τεχνικών στον τομέα του marketing, η Μαρία Αποστολοπούλου από τη σκοπιά και στο πλευρό κάθε συνεργαζόμενου επαγγελματία προτείνει την ιδανική πρόταση συνεργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του, η Μαρία Πέργουλη βασιζόμενη στο SEO CONTENT δημιουργεί τα πιο φιλικά κείμενα για τις μηχανές αναζήτησης, ενώ η Σουζάνα Μπαξεβανίδου ολοκληρώνει κάθε after sale service ανάγκη.

Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι του foititisonline.gr δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κι αυτό είναι κάτι που δεν αναγνωρίζουν μόνο οι αναγνώστες αλλά και οι συνεργαζόμενοι επιλεγμένοι επαγγελματίες, που εντάσσονται στην κοινότητά μας.

Διεύρυνε το πελατολόγιό σου στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στο νεανικό κοινό

Το www.foititisonline.gr είναι ο δυναμικότερος και πιο εξειδικευμένος, ενηµερωτικόςσυµβουλευτικός φοιτητικός οδηγός (CITY & LIFE GUIDE). Είναι ένα χρηστικό εργαλείο για κάθε υποψήφιο προπτυχιακό ή µεταπτυχιακό φοιτητή, που το επισκέπτεται καθηµερινά για θέµατα σπουδών και φοιτητικής ζωής.

Σύμφωνα με έρευνες ένας φοιτητής ξοδεύει περίπου 500€ μηνιαία, για να καλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητάς του. Εσείς βρίσκεστε στον προϋπολογισμό του;

Περισσότεροι από 480.000 φοιτητές ετοιµάζονται να σας αναζητήσουν µέσα από τη σελίδα µας. Όντας µέλη του κορυφαίου City & Life Guide, προβάλετε στοχευµένα το προϊόν ή την υπηρεσία σας και διευρύνοντας το πελατολόγιό σας στην ακαδηµαϊκή κοινότητα και το νεανικό κοινό. Οι µελλοντικοί σας πελάτες είναι εδώ. Εσείς θα λείπετε;

Καταχώρηση σε Premium Θέση – Advertise

«Πιάστε» θέση στην κατηγορία σας και βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το 92% των καταχωρήσεων που δημιουργούμε βρίσκεται στην 1η σελίδα αναζητήσεων. Το ίδιο θα συμβεί και με τη δική σας, να είστε σίγουροι!

 

Ποια η διαφορά ενός διαφημιζόμενου και ενός μέλους; – Advertise

Το foititisonline.gr συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες στην κατηγορία τους μέσα από αντίστοιχες θέσεις. Με το κατάλληλο διακριτό σήμα, αποδεικνύεται ότι τα μέλη μας διαθέτουν συγκεκριμένα πρότυπα, προσόντα και κριτήρια, ώστε να είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία τους.

Ξεκινήστε σήμερα με την ομάδα μας στο πλευρό σας

Η καταχώρηση της επιχείρησής σας στο www.foititisonline.gr περιλαμβάνει τη δημιουργία portfolio με:

 • Κειμένου παρουσίασης βασισμένο στα πρότυπα του SEO CONTENT

Ειδικότερα, η ομάδα μας προχωρεί σε μία εκτεταμένη έρευνα μέσα από ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ. Τις οποίες διερευνούμε και επιβεβαιώνουμε μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια ότι αναζητούν οι χρήστες μέσω της μηχανής αναζήτησης Google. Με αυτές τις λέξεις και σε συνδυασμό με όλα τα βήματα που ακολουθούμε, στοχεύουμε στο να βρεθείτε και να διατηρηθείτε στις υψηλές θέσης κατάταξης της 1ης σελίδας αναζήτησης, παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό.

 • Φωτογραφικό υλικό
 • Πλήρη Στοιχεία επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία με τον υποψήφιο πελάτη
 • Άμεση σύνδεση με τα Social Media

CITY GUIDE Επαγγελματίες – Advertise

Πρόκειται για μερικές από τις πιο «φιλικές» επιχειρήσεις, οι οποίες μέσω του foititisonline.gr έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν, με σωστές πρακτικές Marketing, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο αντίστοιχο φοιτητικό-νεανικό κοινό.

Εδώ, μπορείτε να δείτε τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε στους εξής τομείς:

 • Φροντίδα-Ομορφιά
 • Φαγητό-Delivery
 • Έξοδος-Διασκέδαση
 • Εκπαίδευση-Τεχνολογία
 • Φοιτητικό Σπίτι
 • Αγορές-Outfit
 • Μεταφορές-Μεταφορικά Μέσα

Official Portfolio “Foititisonline.gr” – Advertise

 

Η στρατηγική μας

Η στρατηγική μας βασίζεται σε μία νέα φιλοσοφία Digital Marketing, το οποίο συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσέλκυση νέων πελατών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω στοχευμένου περιεχομένου και ενεργειών.

Το Digital Marketing έχει αναδειχθεί ως η καταλληλότερη μέθοδος προσέγγισης νέων πελατών για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν online τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Με το Digital Marketing πετυχαίνουμε

 • 25% υψηλότερη απόδοση επένδυσης, σε σχέση με τις κλασικές Outbound Marketing μεθόδους
 • 61% χαμηλότερο κόστος για τη δημιουργία νέου lead/πιθανού πελάτη, σε σχέση με το Outbound Marketing.

Χάρη στο Digital Marketing, είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε τους ανώνυμους επισκέπτες μιας εταιρείας σε πιστούς πελάτες, μέσω καθιερωμένων Marketing πρακτικών, σε συνδυασμό με μια οργανωμένη και συνολική στρατηγική, και με σύμμαχο τα πιο σύγχρονα εργαλεία Marketing Automation.

Σκοπός

tei serron foititisonline.gr

Στόχο της στρατηγικής μας δεν αποτελεί απλώς η πώληση, αλλά η μετατροπή των επισκεπτών σε επαναλαμβανόμενους πελάτες, με υψηλά περιθώρια κέρδους και χαμηλότερο κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, η στρατηγική μας έχει ως στόχο

 • Τη συλλογή ποιοτικών leads
 • Την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες
 • Τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας
 • Την ενδυνάμωση του ονόματός σας (branding)

Σημεία Υπεροχής – Advertise

 • Προσεγγίζουμε εξειδικευμένο κοινό (niche market), φοιτητικό & νεανικό κοινό
 • Επεκτεινόμαστε γεωγραφικά, Πανελλαδικά αλλά και στους φοιτητές του εξωτερικού λόγω της δυναμικής του διαδικτύου και της κοινότητας του “Foititisonline”

Τι κερδίζετε μέσα από το www.foititisonline.gr

 • Γίνεστε µέλος του κορυφαίου City & Life Guide
 • Διευρύνετε το πελατολόγιό σας στην ακαδηµαϊκή κοινότητα και το νεανικό κοινό
 • Έχετε άµεση πρόσβαση στην ακαδηµαϊκή κοινότητα και το φοιτητικό κοινό του Νομού Σερρών
 • Προβάλετε και επικοινωνείτε μαζικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που απευθύνονται στους φοιτητές
 • Έχετε άµεση & έγκυρη πρόσβαση στα social media των φοιτητών

Youth Marketing Τεχνικές

 • Portfolio – Παρουσίαση στο City Guide (SEO CONTENT)
 • Ad Banner στην Αρχική Σελίδα, που σημειώνει 500.000 επισκέψεις χρηστών ετησίως
 • Δυνατότητα για Google Ads Campaigns, εμφάνιση πάντα στην 1η σελίδα αναζητήσεων της Google
 • Δυνατότητα για Facebook Ads Campaigns, με στόχευση σε γεωγραφικές περιοχές (φοιτητές εντός & εκτός Νομού), συγκεκριμένο ηλικιακό group και ενδιαφέροντα των χρηστών (εκπαίδευση, διασκέδαση, έξοδος, φαγητό)

Εδώ, μπορείτε να δείτε ακόμη περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που δημιουργούμε το portfolio κάθε συνεργαζόμενου επαγγελματία.

Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα

Τώρα στο foititisonline.gr σας δίνουμε την ευκαιρία να ενταχθείτε στην ενότητα του City Guide, παρέχοντάς σας ειδικές προνομιακές τιμές στα ετήσια πακέτα συνεργασίας.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Κάντε Early New Entry στο Foititisonline.gr – Advertise

Πραγματοποιήστε άμεσα την έναρξη της συνεργασίας ως Συνεργαζόμενος Επαγγελματίας και κερδίστε! Ανακάλυψε τα αποκλειστικά προνόμια συνεργασίας που προσφέρει η BN Group Marketing Agency.

Εμπεριέχει

 • Δημιουργία Portfolio – Παρουσίαση στο City Guide με βάση τις πρακτικές του SEO Content
 • Ads Banners στην Αρχική Σελίδα του Foititisonline.gr, που σημειώνει 500.000 επισκέψεις χρηστών ετησίως
 • Δυνατότητα για Google Ads εμφάνιση πάντα στην 1η σελίδα αναζητήσεων της Google
 • Δυνατότητα για Facebook Ads, με στόχευση σε γεωγραφικές περιοχές (εντός και εκτός Νομού), συγκεκριμένο ηλικιακό group και ενδιαφέροντα των χρηστών (εκπαίδευση, διασκέδαση, έξοδος, φαγητό)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της BN Group και το Digital Marketing, η επίσημη ιστοσελίδα μας είναι  BN Group Marketing Agency – Website. Θα μας βρείτε και στα social media BN Group Marketing Agency – Page Facebook.

Η στήλη ABOUT θα λύσει όλες τις απορίες σου σχετικά με τη φιλοσοφία και τα μέλη της ομάδας μας! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας εδώ, CONTACT.

Foititisonline.gr

Communication & Advertise Office