Το Βιβλιοχαρτοπωλείο “Γραμμή” είναι ένας χώρος που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη 

Το κατάστημα βρίσκεται στην πόλη των Σερρών από το 1990 και προσφέρει σε κάθε νέο φοιτητή όλη την απαραίτητη γραφική ύλη που χρειάζεται για το νέο του ξεκίνημα. Εδώ και τρεις δεκαετίες στόχος του καταστήματος η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση σε ασυναγώνιστη ποικιλία και τιμές!

Εξαιρετική ποικιλία βιβλίων

Το βιβλιοπωλείο διαθέτει μία μεγάλη γκάμα βιβλίων όλων των ειδών με καθημερινή ενημέρωση για τις νέες εκδόσεις και φροντίζει πάντα να διαθέτει τις πιο τελευταίες κυκλοφορίες βιβλίων. Ξενόγλωσσα, βοηθήματα, ελληνική και ξένη λογοτεχνία, ξεχωριστό τμήμα αφιερωμένο στο παιδικό βιβλίο. Δυνατότητα παραγγελίας και άμεση παράδοση οποιουδήποτε επιπλέον τίτλου επιθυμείτε.

Πλήρως ενημερωμένο τμήμα εικαστικών και hobby

Επιπλέον, στο καλλιτεχνικό μας τμήμα θα βρεις ότι χρειάζεσαι από είδη σχεδίου, ζωγραφικής και hobby για κατασκευές και δημιουργίες με έμπνευση.

Ότι χρειάζεσαι για την σχολή

Κάθε φοιτητής που αναζητά τα απαραίτητα σύνεργα για τη σχολή του πράγματι θα τα βρει εδώ. Το νέο σου ξεκίνημα στην πόλη, αλλά και στην σχολή σου θα πρέπει να σε βρει προετοιμασμένο με τα πιο εξελιγμένα και σύγχρονα αναλώσιμα τα οποία θα προμηθευτείς από το κατάστημα μας σε ειδικές τιμές.

Γραφική ύλη για τη δουλειά ή το σχολείο

To κατάστημα διαθέτει ασυναγώνιστη ποικιλία σε γραφική ύλη, είδη γραφείου, αναλώσιμα υπολογιστών, σχολικές τσάντες, τσάντες γραφείου και laptop καθώς και την γυναικεία ισπανική σειρά γυναικείων τσαντών annekke. Επιπλέον εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε στυλό Parker, Faber, Cerruti, Delta, Waterman, κονδυλοφόρους και πολλές ακόμη προτάσεις δώρων.

  • Μολύβια
  • Γόμες
  • Στυλό
  • Ξύστρες
  • Μαρκαδόροι
  • Διορθωτικά
  • Γεωμετρικά όργανα
  • Μολυβοθήκες

Επισκέψου το κατάστημα και ανακάλυψε ένα κόσμο αφιερωμένο στην εκπαίδευση, τη μόρφωση, τη δημιουργία και  την αισθητική για το σχολείο, το γραφείο και τη σχολή σου!

Και μη ξεχνάς!

Στο κατάστημά μας τρέχουν προσφορές όλο το χρόνο.  Επιπλέον ειδικές τιμές για τους φοιτητές!

FACEBOOK: Βιβλιοχαρτοπωλειο “γραμμη”
LOCATION: Πρίγκηπος Χριστοφόρου 3, Σέρρες
Τηλ.: 2321051105