Το Διδακτήριο του ΤΕΦΑΑ Σερρών βρίσκεται περίπου στο 3ο χλμ. βορειανατολικά από τη πόλη των Σερρών, στο γραφικό προάστιο του Αγίου Ιωάννη. Οδηγίες Πρόσβασης

Εκεί στεγάζονται η διοίκηση, η γραμματεία, η βιβλιοθήκη, τα γραφεία των μελών Δ.Ε.Π., Ε.Ε.ΔΙ.Π. και συλλόγου φοιτητών/τριών και το γραφείο σπουδών. Οδηγίες Πρόσβασης

Επίσης γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα, ορισμένα πρακτικά μαθήματα, τα μαθήματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, οι συνεδριάσεις και οι εκδηλώσεις του Τμήματος.

Οι Σέρρες συνδέονται με πυκνά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Σερρών  και του TrainOSE με  όλες τις πόλεις και χωριά της Π.Ε., ενώ αξιοποιώντας τα ίδια αυτά δρομολόγια μπορείτε να επισκεφθείτε και όλη τη περιοχή.

Η συγκοινωνία εντός της πόλης

Η συγκοινωνία εντός της πόλης διεξάγεται με αστικά λεωφορεία προς ‘Αγιο Ιωάννη και Οινούσα. Η γραμμή 20 λεωφορείο (Κατεύθυνση: Επτάμυλοι – Άγ. Ιωάννης – Πλατεία Εμπορίου) έχει 21 στάσεις αναχωρεί από 7η Στάση Επταμύλων και τερματίζει στο σταθμό Πλατεία Εμπορίου. Αρχίζει να λειτουργεί στις 6:45 π.μ και τελειώνει στις 9:00 μμ.

Αθλητικοί χώροι του ΤΕΦΑΑ

Εδώ διεξάγονται τα πρακτικά μαθήματα του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών.

Οι εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών περιλαμβάνουν:

  • Κλειστό Γυμναστήριο Ενόργανης Γυμναστικής
  • Κλειστό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών
  • Δημοτικό Στάδιο Σερρών
  • Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) στην περιοχή Αγίων Αναργύρων (Κοιλάδα)
  • Δημοτικό Κολυμβητήριο, περιοχή Αγίων Αναργύρων, (Κοιλάδα)
  • Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας

Η συγκοινωνία διεξάγεται με αστικά λεωφορεία προς Καλύβια, Ομόνοια, Μητρούσι, Λευκώνα, Τεχνική Σχολή και Βιομηχανική περιοχή.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

ΤΕΦΑΑ: Γνώρισε Το Τμήμα Επιστήμης & Φυσικής Αγωγής

ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ: Χρήσιμα Τηλέφωνα και E-mails

Με πληροφορίες από phed-sr.auth.gr