Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διάθεσή σου αλλάζει μέρα με τη μέρα. 

Ο καιρός, η ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τα λαμπάκια σε βάζουν στο κλίμα και θέλεις να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Το οποίο θα σε συντροφεύσει αυτές τις γιορτινές μέρες.

Το απόλυτο σημείο αναφοράς που θα σου δώσει μοναδικές ιδέες για το στολισμό του σπιτιού σου βρίσκεται στις Σέρρες εδώ και πολλά χρόνια.

Το κατάστημα Παπαϊωάννου | Home Plus Stores είναι η επιλογή σου για κάθε εποχή του χρόνου. Πόσο μάλλον για αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων που η διάθεσή σου είναι στα ύψη!

Διαθέτοντας δύο καταστήματα, ένα στο κέντρο της πόλης των Σερρών επί της οδού Διονυσίου Σολωμού 60. Αλλά και ένα δεύτερο στην Περιφερειακή οδό-Κόμβο Λευκώνα, θα βρεις μία τεράστια ποικιλία σε στολίδια, που θα αλλάξουν το σπίτι σου.

Η μεγαλύτερη γκάμα Χριστουγεννιάτικων 

  • Λαμπάκια για κάθε γωνία του σπιτιού. Αλλά και για τους εξωτερικούς χώρους με προσφορές που αγγίζουν το 50%!
Παπαϊωάννου | Home Plus Stores-Δεντράκια διακοσμητικά
  • Δεντράκια σε όλες τις διαστάσεις και αποχρώσεις που θα δώσουν την απαραίτητη πινελιά στο χώρο σου
Παπαϊωάννου | Home Plus Stores-Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινες αποχρώσεις
  • Στολίδια για κάθε σημείο του δέντρο σου και όχι μόνο
  • Διάφορα διακοσμητικά που θα κάνουν το σπίτι σου να λάμπει και να ξεχωρίζει
Παπαϊωάννου | Home Plus Stores-Διακοσμητικός Άγιος Βασίλη

Άλλωστε έρευνες έχουν δείξει πως η ψυχολογία των ανθρώπων ανεβαίνει όσο πιο νωρίς φέρνουν τη γιορτή των Χριστουγέννων στο σπίτι τους! Είναι πιο χαρούμενοι και συνεπώς πιο αποδοτικοί σε ό, τι κάνουν.

Γι’ αυτό μην αργείς! Επισκέψου ένα από τα δύο καταστήματα ή site τους και διαμόρφωσε το σπίτι σου σύμφωνα με το προσωπικό σου στυλ. Αλλά και αυτό που πραγματικά αρμόζει στο χώρο σου.

Οι υπεύθυνοι πλήρως ενημερωμένοι για το αντικείμενο θα σου προτείνουν πάντα, τα καλύτερα και πιο ποιοτικά διακοσμητικά σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου.

Το κατάστημα Παπαϊωάννου | Home Plus Stores, θα το βρεις επί της οδού Διονυσίου Σολωμού 60, Σέρρες, αλλά και Περιφερειακή οδό-Κόμβος Λευκώνα Σερρών. Καθώς και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 996 90 και (+30) 23210 659 06, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Παπαϊωαννου – Home Plus Stores και στο website  papaioannou-sa.gr.