Προτείνει η editor Όλγα Σμάγαδου

Η μεγάλη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι σήμερα και οι απανταχού ερωτευμένοι ψάχνουν τρόπους για να περάσουν όμορφα το βράδυ της Τετάρτης με το έταιρόν τους ήμισυ.

Είναι μια βραδιά ιδιαίτερη, καθώς όλα τα ζευγάρια θέλουν να μια ξεχωριστή βραδιά όπου τα τρία κύρια συστατικά θα είναι: Η απαλή μουσική, ο άνετος χώρος και το προσεγμένο μενού.

Εμείς ετοιμάσαμε ένα άρθρο βασισμένο σε όλα τα παραπάνω, ώστε να μην δυσκολευτείτε καθόλου στην επιλογή εστιατορίου.

Σας έχουμε, λοιπόν, τις 6 δικές μας προτάσεις που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα ακόμη και τα πιο απαιτητικούς. Ξεκινάμε:

Άθωνος

Προτάσεις Εστιατορίων
Άθωνος

Στο καλύτερο σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο Σερρών, το Μεζεδοπωλείο Άθωνος, σε περιμένει με ωραία πιάτα, μπιρίτσες, τσιπουράκια και όλα τα απαραίτητα μετά από μια δύσκολη μέρα στη σχολή. Εκεί θα βρεις νόστιμους, διαχρονικούς μεζέδες, με ελληνικό άρωμα και σπιτική φροντίδα. Στην κουζίνα του Μεζεδοπωλείου Άθωνος, πρωταγωνιστούν μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες. Ενώ, έξω από αυτή, βρίσκεται ένας μεγάλος παραδοσιακός χώρος, που δικαίως υπερηφανεύεται για τους καλοφτιαγμένους μεζέδες της.

Ελλήνων γεύσεις

Προτάσεις Εστιατορίων
Ελλήνων γεύσεις

Το Εστιατόριο Ελλήνων Γεύσεις στις Σέρρες, επί της οδού Μακεδονομάχων 35 στις Σέρρες, είναι ένας πολύ όμορφος και ζεστός χώρος, ιδανικός για τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη φοιτητική σου ζωή, όπως αυτή της ορκωμοσίας σου.

Κάππαρη

Προτάσεις Εστιατορίων
Κάππαρη

Η Κάππαρη, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και φιλόξενα εστιατόρια της πόλης των Σερρών, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 29, που με την εξαιρετική κουζίνα και το φωτεινό περιβάλλον της ήρθε και πραγματικά, άλλαξε ριζικά τα βράδια όλων μας.

Μαντάμ

Προτάσεις Εστιατορίων
Μαντάμ

Στα στενά της Οπλαρχηγού Δούκα στις Σέρρες, μία κολεκτίβα ήρθε για να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος στο Μαντάμ. Κάθε φορά που επισκέπτεσαι το Μαντάμ, έχεις τη δυνατότητα να γυρνάς σε μια άλλη εποχή, σε μια ζεστή γειτονιά. Σε εκείνα τα μέρη, στον πεζόδρομο των Σερρών, χάνεσαι στα στενάκια της. Δεν χρειάζεσαι μεγάλη προσπάθεια για να το βρεις. Απλά ακολούθησε τη διαίσθησή σου και θα βρεις άριστο φαγητό, όμορφη παρέα και πολλά χαμόγελα.

Μπακάλικο

Προτάσεις Εστιατορίων
Μπακάλικο

Σημείο συνάντησης των Σερραίων φοιτητών, στο κέντρο της πόλης των Σερρών και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της οδού Παύλου Μελά 7, το Ουζάδικον Το Μπακάλικο, αποτελεί σταθερή αξία για μία φοιτητική ουζο-τσιπουροκατάσταση, σε όμορφη ατμόσφαιρα, που ορίζεται από στοιχεία πέτρας και ξύλου.

Ντομάτα

Ντομάτα

Ένα εστιατόριο νέας εποχής, με καθαρά αγαπημένη ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, στην οποία κανένας φοιτητής δεν μπορεί να αντισταθεί. Το κύριο συστατικό της επιτυχίας της, είναι η ένταξη της παραδοσιακής σούβλας σε μια φρέσκια ιδέα παρουσίασης φαγητού και περιβάλλοντος, που συμβαδίζει με το σήμερα και τις επιθυμίες κάθε νέου φοιτητή στην πόλη.

Όπου και να επιλέξετε να πάτε η επιτυχία είναι δεδομένη. Εγώ θα σας ευχηθώ Χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση!!!