Το Μπακάλικο φροντίζει για κάθε σου γευστική στιγμή 

Το Μπακάλικο είναι ένα ουζερί-μεζεδοπωλείο που σου προσφέρει μοναδικές γεύσεις κάθε στιγμή.

Το κατάστημα βρίσκεται στην πόλη των Σερρών αρκετά χρόνια και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι οι ιδιαίτερες και ποιοτικές γεύσεις που δημιουργεί καθημερινά.

Γεύσεις γεμάτες αγάπη και μεράκι, έτοιμες να σε ευχαριστήσουν κάθε φορά που το επισκέπτεσαι. Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας που έχουν κατατάξει το Μπακάλικο στην καρδιά κάθε Σερραίου. Η διατήρηση του παλιού και ο συνδυασμός του με το νέο. Κι αυτό είναι που το κάνει μοναδικό.

Η αγάπη για το καλό και ποιοτικό φαγητό είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει. Εδώ το περιβάλλον είναι ζεστό και φιλικό βγαλμένο από άλλη εποχή. Κάτι που θα καταλάβεις απευθείας μόλις το επισκεφτείς με την παρέα σου.

Το πιο γευστικό και ποιοτικό delivery 

Βρίσκεσαι στο σπίτι με την παρέα σου και επιθυμείς να απολαύσεις τις πιο λαχταριστές και ποιοτικές γεύσεις; Τώρα το Μπακάλικο έρχεται στην πόρτα σου και με delivery. Όλες οι γεύσεις που έχεις αγαπήσει έρχονται στο σπίτι σου, με την ίδια ποιότητα και αγάπη!

Οι πρωτότυπες προτάσεις στα πιάτα του, το όμορφο κλίμα, το άψογο service αλλά και οι πολύ προσιτές τιμές το καθιστούν το απόλυτο φοιτητικό στέκι για κάθε Σερραίο φοιτητή και όχι μόνο.

Εδώ θα απολαύσεις και με delivery:

Εσύ τι θα επιλέξεις να δοκιμάσεις με το κρασάκι σου; Όλες οι ποιοτικές και ιδιαίτερες γεύσεις βρίσκονται εδώ και σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις με ένα τηλέφωνο στο 2321 111 384 και.. έφτασαν στην πόρτα σου!

FACEBOOK: Το Μπακάλικο
LOCATION: Παύλου Μελά 7, Σέρρες
Τηλ.: (+30)2321 111 384

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here