Τα ψώνια του σπιτιού σου για τις καθημερινές σου ανάγκες είναι κάτι που σε απασχολεί. Η ποιότητα, αλλά και οι προσιτές τιμές είναι αυτά που κυνηγάς σε κάθε ευκαιρία. 

Θέλεις τρόφιμα αγνά και ποιοτικά, αλλά και είδη υγιεινής που θα μπορείς να αγοράζεις σε εβδομαδιαία βάση χωρίς να ξοδεύεις πολλά χρήματα.

Το Market Land είναι ένα supermarket που βρίσκεται στην πόλη των Σερρών και διαθέτει ό, τι πραγματικά έχεις ανάγκη.

Market Land-Κατάστημα

Μία μεγάλη γκάμα προϊόντων θα σε κάνει να κολλήσεις μαζί του και να κάνεις τα ψώνια σου σε αυτό καθημερινή συνήθεια.

Τα ψώνια του supermarket πιο εύκολα από ποτέ 

Βρίσκεται στο χώρο εδώ και 4 χρόνια και έχει κερδίσει την αγάπη κάθε Σερραίου φοιτητή και όχι μόνο. Η σχέση ποιότητας τιμής εδώ είναι ασύγκριτη. Καθώς μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε μεγάλο supermarket με τις καθημερινές προσφορές που διαθέτει.

Market Land-Τρόφιμα

Εδώ θα ανακαλύψεις προϊόντα και τρόφιμα καθημερινής ανάγκης, που θα σε βοηθήσουν για μία ισορροπημένη και πλήρη διατροφή.

Market Land-Προϊόντα υγιεινής

Επιπλέον, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου από το σπίτι με ένα τηλέφωνο και να έρθουν στην πόρτα σου με delivery χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Τόσο απλά!

Η τεράστια ποικιλία του μάλιστα είναι κάτι που το κάνει μοναδικό. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εβδομαδιαίες προσφορές. Που πραγματικά, θα σου λύσουν τα χέρια. Άλλωστε, αυτό είναι που το κάνει μοναδικό μαζί με την απίστευτη εξυπηρέτησή του.

Market Land-Προϊόντα ψυγείου

Ποτέ άλλοτε τα ψώνια στο supermarket δεν ήταν πιο διασκεδαστικά και εύκολα. Εσύ ακόμη να το επισκεφτείς;

Το Market Land, θα το βρεις επί της οδού Εθνικης Αντιστασης 33, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 2321 600 909, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Market Land