Η λίστα με τα εβδομαδιαία ψώνια για το σπίτι είναι απαραίτητη. SUPERMARKET

Οργανώνεις το σπίτι, την εβδομάδα και συνεπώς τη ζωή σου. Το Market Land είναι ένα supermarket που βρίσκεται στην πόλη των Σερρών και διαθέτει ό, τι πραγματικά έχεις ανάγκη.

Market Land-Ποικιλία προϊόντων

Εδώ θα ανακαλύψεις προϊόντα και τρόφιμα καθημερινής ανάγκης, που θα σε βοηθήσουν για μία ισορροπημένη και πλήρης διατροφή.

Το supermartket κάθε Σερραίου φοιτητή

Βρίσκεται στο χώρο εδώ και 4 χρόνια και έχει κερδίσει την αγάπη κάθε Σερραίου φοιτητή και όχι μόνο. Η σχέση ποιότητας τιμής εδώ είναι ασύγκριτη. Καθώς μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε μεγάλο supermarket με τις καθημερινές προσφορές που διαθέτει.

Market Land-Είδη πρώτης ανάγκης

Η τεράστια ποικιλία του μάλιστα είναι κάτι που το κάνει μοναδικό. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εβδομαδιαίες προσφορές. Που πραγματικά, θα σου λύσουν τα χέρια. Άλλωστε, αυτό είναι που το κάνει μοναδικό μαζί με την απίστευτη εξυπηρέτησή του.

Market Land-Καθημερινές προσφορές

Επισκέψου το κατάστημα και θα ανακαλύψεις την μεγαλύτερη ποικιλία σε τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα κάνουν την ζωή σου εύκολη και λειτουργική!

Επιπλέον, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου από το σπίτι με ένα τηλέφωνο και να έρθουν στην πόρτα σου με delivery χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Τόσο απλά!

Market Land-Μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε χρήση

Το Market Land, θα το βρεις επί της οδού Εθνικης Αντιστασης 33, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 2321 600 909, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Market Land