Ασφαλιστικές Εργασίες

10-15% έκπτωση σε όλα τα ετήσια ασφάλιστρα: κατοικίας, αυτοκινήτου & νοσοκομειακής περίθαλψης!


Το Serres Real Estate | Ασφαλιστικές & Μεσιτικές Εργασίες, αναλαμβάνει τις ασφάλειες όλων των κατηγοριών και συγκεκριμένα ασφάλειες αυτοκινήτων, ζωής, υγείας, αστικής ευθύνης, νομικής προστασίας, πυρός κατοικιών, ενοικιάσεων και πιστοποιητικών.

Σε αυτό, μάλιστα, βρίσκεις «τιμές ασφάλισης χαμηλότερες και από το ίντερνετ!»,  ενώ είναι σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Το γραφείο τους, λοιπόν, δραστηριοποιείται στο χώρο των κτηματομεσιτικών και ασφαλιστικών εργασιών, με ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα ασφάλισης για την υγεία σου, πάντα σε προσιτές τιμές και με ευκολία πληρωμής.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το μότο τους «Βλέπεις ανάγκη, καλύπτεις ανάγκη!»

Ηλίας Τρέντος | Ιδιοκτήτης Serres Real Estate

Το Serres Real Estate | Ασφαλιστικές & Μεσιτικές Εργασίες, λοιπόν, αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων, που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση αλλά και την ανάπτυξη μίας μακρόχρονης επαγγελματικής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, σε όλους τους τομείς των εργασιών τους.

Μεσιτικές Εργασίες

Βρες δεκάδες ακίνητα με οικονομικό ενοίκιο, κοντά στο ΤΕΙ ή ΤΕΦΑΑ Σερρών ή στις στάσεις των αστικών με το Serres Estate Ασφαλιστικες Μεσιτικες Εργασιες!


Το νέου σου φοιτητικό σπίτι πρέπει να είναι άνετο, ευάερο και ευήλιο. Πρέπει να έχει τους χώρους που χρειάζεσαι, να είναι στην τιμή που σε βολεύει και φυσικά, στη σωστή τοποθεσία.

Το νέο φοιτητικό σου σπίτι, λοιπόν, θα το βρεις με τη βοήθεια του Serres Real Estate | Ασφαλιστικές & Μεσιτικές Εργασίες.

Μάλιστα, αν δεν βρίσκεις το ακίνητο της επιθυμίας σου, μπορείς να συμπληρώσεις και να στείλεις την Αίτηση Ζήτησης Ακινήτου και ηλεκτρονικά στο Serres Real Estate | Ασφαλιστικές & Μεσιτικές Εργασίες, εδώ.

Επιπλέον, στο Serres Real Estate | Ασφαλιστικές & Μεσιτικές Εργασίες, σου προτείνουν σπίτια που είναι στα φοιτητικά σου μέτρα, με οικονομικό ενοίκιο, λίγα κοινόχρηστα, αυτόνομη θέρμανση ή και χωρίς θέρμανση, και σε τοποθεσίες που είναι απόλυτα βολικές για κάθε φοιτητή του ΤΕΙ ή ΤΕΦΑΑ Σερρών ή κοντά στις στάσεις των αστικών λεωφορείων, ώστε και πάλι να σε διευκολύνουν στην καθημερινότητά σου και να τα έχεις όλα στα πόδια σου!

Επικοινώνησε σήμερα με τους υπεύθυνους του Serres Real Estate | Ασφαλιστικές & Μεσιτικές Εργασίες χωρίς καμία απολύτως δέσμευση στο 23211 11366 & στο 693 701 3032 ή 697 269 3845 και βρες το ιδανικό φοιτητικό σπίτι για εσένα.

Μην ξεχνάς, επίσης, πως μπορείς να δεις μερικές από τις καλύτερες επιλογές σε γκαρσονιέρεςstudios & δυάρια από το Serres Real Estate | Ασφαλιστικές & Μεσιτικές Εργασίες, εδώ.

Επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία

WEBSITE: www.serresestate.gr
WEBSITE: www.mesitisserres.gr
FACEBOOK: Serres Estate Ασφαλιστικες Μεσιτικες Εργασιες
LOCATION: Ελευθερίου Βενιζέλου 12 (έναντι στοάς Καπλανίδη), Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23211 11366
FAX: 23211 11333
Κινητό: 697 269 3845
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00/Σάββατο 10:30-14:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here