Ημέρα Τρίτη και γιορτάζεις με το κορίτσι σου την πρώτη σας γνωριμία, κοινώς έχετε επέτειο!

Θα μου πεις πως οι ημερομηνίες δεν έχουν καμία σημασία και πως αυτό που έχετε δεν κρίνεται από τέτοια μικροαστικά στερεότυπα και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Καθώς δύο άνθρωποι όταν είναι ερωτευμένοι και δοσμένοι ο ένας στον άλλο ολοκληρωτικά παύουν να μετράνε το χρόνο και απλά τον ζούνε μαζί.

Ας χαλαρώσουμε όμως λίγο το κλίμα και ας περάσουμε στο προκείμενο!

Μπορεί κανένας από τους δύο σας να μην μετράει τις ημερομηνίες όπως είπαμε, αλλά έλα που μια μικρή χειρονομία όπως και να το κάνουμε θα μετρήσει λίγοοο παραπάνω για το κορίτσι σου;;

Γιαυτό λοιπόν σου δίνουμε κάποια tips για μια έκπληξη που θα της μείνει αξέχαστη:

Νούμερο 1: Αγόρασε της λουλούδια 

Λουλούδια! απλό, όμορφο, γλυκό και οικονομικό, δεν χρειάζονται παραπάνω πληροφορίες. Είτε θες να της πάρεις ένα είτε παραπάνω, μπορείς να επιλέξεις μέσα σε μια τεράστια ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων ανάλογα με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της. Γράψε και μια καρτούλα (μην βαρεθείς!) με κάποια λόγια που σας εκφράζουν και μόνο εσείς καταλαβαίνεται και είσαι έτοιμος! Να είσαι σίγουρος πως θα της φανεί απόλυτα ρομαντικό και θα το θυμάται για πάντα.

Νούμερο 2: Μαγείρεψε της κάτι στο σπίτι 

Μην ανχωθείς με την λέξη μαγειρική τώρα. Εάν είσαι αυτός ο τύπος θα το κάνεις αλλιώς, θα παραγγείλεις κάτι απ’ έξω απλά φρόντισε να μην είναι τα γνωστά σουβλάκια της γωνίας που τρώτε κάθε Παρασκευή, λίγο ρομαντισμός βρε παιδί μου! Σε κάθε περίπτωση θα φροντίσεις να έχεις πάρει τα κλειδιά από το σπίτι της, θα φτιάξεις και την ανάλογη ατμόσφαιρα και όταν αυτή θα έρθει θα βρει ένα στρωμένο τραπέζι να την περιμένει και εσύ θα είσαι θεός στα μάτια της, γιατί μην ξεχνάμε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Νούμερο 3: Αγόρασε κάτι sexy!

Μπορείς και να μην αγοράσεις τίποτα και απλά να της δώσεις να βάλει κάτι που θα βρίσκεται και οι δύο πως σας παραπέμπει αλλού, καθώς θα είσαι και εσύ ντυμένος ανάλογα.. Από την άλλη αν βρεις μια στολή που σε »εμπνέει» μην φοβηθείς να της την πάρεις και να παίξετε για εκείνη την μέρα κάποιους ρόλους που θα τους θυμάστε για πάντα. Θα είναι αστείο στην  αρχή, αλλά στη συνέχεια θα σας εξάψει τόσο πολύ την φαντασία που η νύχτα θα είναι ατελείωτη!

Εμείς να σου ευχηθούμε να περάσεις τέλεια ότι και αν κάνεις και να θυμάσαι πως η κίνηση είναι αυτή που μετράει και θα μείνει στη μνήμη σου για πάντα! Καλή διασκέδαση α! και χρόνια σας πολλά!