Ναι, υπάρχει μια εφαρμογή για το φοιτητικό κοινό και είναι το κοινωνικό δίκτυο όπου μπορεί να εκφραστεί, να πληροφορηθεί, να επικοινωνήσει, ακόμα και να φλερτάρει. Self’it!

Έτσι, λέγεται η πρώτη εφαρμογή για τους φοιτητές της πόλης και εξαπλώνεται σαν πυρετός..

Έχει τα πάντα και συμφέρει! Φωτογραφίες, ανακοινώσεις, προσωπικές συνομιλίες, προτάσεις για φοιτητικά στέκια. Κι όλα αυτά μέσα από τα μάτια ενός φοιτητή. Είναι το νέο εργαλείο καθημερινής χρήσης που προσφέρει δικτύωση και ενημέρωση βάσει της σχολής που ανήκει ο κάθε χρήστης αλλά και της τοποθεσίας που βρίσκεται.

«Πρόκειται για μία location based εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από τον κάθε φοιτητή για να δημοσιεύσει ό,τι ο ίδιος επιθυμεί», δηλώνουν, οι Θέμης Δρακωνάκης, Σωτήρης Κανηράς, Κωνσταντίνος Ρέππας και Κωνσταντίνος Λούντζης.

Πώς «μπαίνεις» στον κόσμο του Self’it; Το κατεβάζεις στη συσκευή σου (κινητό, Η/Υ, tablet), βάζεις τα στοιχεία σου και αυτό ήταν. Αυτόματα η εφαρμογή σου βγάζει δημοσιεύσεις των υπόλοιπων χρηστών.
Τα δύο ιδρυτικά μέλη είχαν ξεκινήσει μία ομώνυμη εφαρμογή μερικούς μήνες πριν, που λειτουργούσε με (κάπως) διαφορετικό περιεχόμενο, σαν ένα location based instagram με φωτογραφίες ανά περιοχή.
Αν και διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς, τα ποσοστά της παλαιότερης εφαρμογής δεν ήταν αρκετά για να τους εξασφαλίσουν την πολυπόθητη χρηματοδότηση.
Τελικά, όμως, κέρδισαν το «στοίχημα», ετοιμάζοντας περισσότερα features!
Με πληροφορίες από: www.mycampus.gr