Η απόσταση που σε χωρίζει από το πατρικό σου σπίτι είναι αρκετά μεγάλη και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα της μαμάς σου αρχίζουν να ελαττώνονται. 

Θέλεις αυτή τη φρεσκάδα και πάλι επάνω σου. Για αυτό κι εμείς σου έχουμε τη λύση.

Το EasyWash, αποτελεί ένα πολύ πρωτοποριακό καθαριστήριο αυτοεξυπηρέτησης (self service laundry). Το οποίο, μάλιστα, διαθέτει εγγυημένα, τις χαμηλότερες τιμές στις Σέρρες.

EasyWash-Κατάστημα

Στο EasyWash Self Service Laundry εξοικονομείς χρόνο και χρήματα. Γιατί πλένεις τη μπουγάδα σου μόνος σου (ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες, καλύμματα) σε επαγγελματικά πλυντήρια πλήρως αυτοματοποιημένα μέσα σε 30 λεπτά και μόνο από 3€.

EasyWash-Πλυντήρια

Η πλύση της μπουγάδας σου γίνεται ατομικά σε κάθε πλυντήριο. Μπορείς να φέρεις το απορρυπαντικό και το μαλακτικό σου ή να αγοράσεις απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή του καταστήματος μόνο με 0,50€.

EasyWash-Self Service Laundry

Το στέγνωμα και το σίδερο μπορεί πλέον να ανήκει στο παρελθόν. Τα ρούχα σου, μέσα σε 30 λεπτά στεγνώνουν και τα περισσότερα με ένα απλό δίπλωμα, μπαίνουν στη ντουλάπα σου. Χωρίς να χρειάζονται σίδερο, χωρίς χνούδι, μυρωδάτα, αφράτα και ατσαλάκωτα.

Το EasyWash θα το βρεις ανοικτό από τις 8:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ. 365 ημέρες τον χρόνο, και τις Κυριακές. Ώστε να μπορείς να το επισκεφτείς όποτε εσύ βρεις απαραίτητο ελεύθερο χρόνο.

EasyWash-Ανοιχτά κάθε μέρα

Το EasyWash, θα το βρεις επί της οδού Φιλίππου 8, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο  (+30) 694 840 8039, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Easywash Serres.