Ό, τι αναζητάς για το ηλεκτρονικό τσιγάρο 

Το κατάστημα «Royal Star» επί της οδού Π. Κωστοπούλου 9 στις Σέρρες, είναι ένα κατάστημα, που αφορά αποκλειστικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Όλα τα είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου με ένα κλικ στο www.royalstar.gr

Στο Royal Star θα βρεις όλα τα είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου, μεγάλη ποικιλία σε υγρά αναπλήρωσης με καπνικές γεύσεις, φρούτων και αρωματικές, όλες διαθέσιμες προς δοκιμή.

Επιλέον, εκεί, θα βρεις μία μεγάλη γκάμα καινοτόμων και ποιοτικά ελεγμένων ανταλλακτικών και αξεσουάρ με βάση τις ανάγκες σου.

Επίσης, εκτός από αυτά, στο Royal Star θα βρεις μπαταρίες και άλλα αξεσουάρ ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, για άντρες και γυναίκες.

Ενώ, οι υπεύθυνοι με τη μεγάλη πείρα και εμπειρία τους, είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να βρεις ακόμη και το πιο εξεζητημένο.

Και μην ξεχνάς πως, όλα τα είδη του Royal Star μπορείς να τα βρίσκεις και ηλεκτρονικά μέσα, από το e-shop του www.royalstar.gr.

Απίθανες προσφορές

Στο Royal Star βρίσκεις όλα τα υγρά αναπλήρωσης της εταιρείας Palette -15%. Έτσι, μπορείς να έχεις 4 υγρά των 10 ml μόνο με 20€ και ένα ακόμη δώρο. Απολαμβάνεις δηλαδή 5 υγρά αναπλήρωσης από 27.50€ με μόλις 20€. Δεν είναι φοβερό; Επιπλέον έχεις -15% σε όλα τα προϊόντα και -30% έως -40% σε όλους τους επισκευάσιμους ατμοποιητές.

Για τα αγαπημένα σου προϊόντα και αξεσουάρ μπορείς να επισκεφθείς το royalstar.gr και να κάνεις την παραγγελία σου ή να ενημερωθείς για ό, τι νέο κυκλοφορεί.

FACEBOOK: ROYAL STAR Ηλεκτρονικό τσιγάρο
ESHOP: royalstar.gr
LOCATION: Περιστέρη Κωστοπούλου 9, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 2321121900
EMAIL: royalstarmx@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here