Στο Real English θα αποκτήσεις το πτυχίο σου άμεσα και αποτελεσματικά!

Θέλεις να μιλάς άπταιστα αγγλικά, θέλεις αναγνωρισμένο πτυχίο; Τώρα μπορείς! Κάνε την εγγραφή σου στο πρόγραμμα ”R” του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού ομίλου για ενήλικες.

Εγγυημένη επιτυχία με καινοτόμες και ευέλικτες μεθόδους! 

Το όραμα μας

Όραμα του ομίλου Real Education είναι η μεγιστοποίηση της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε κάθε γωνιά του κοινωνικού ιστού της χώρας. “Στόχος μας ένας διεθνής εκπαιδευτικός όμιλος, πλήρως εκσυγχρονισμένος και καταρτισμένος κατά τα διεθνή δεδομένα, απόλυτα εναρμονισμένος με τις απαιτήσεις της αγοράς.”

Ευέλικτο πρόγραμμα παρακολούθησης 

Ο σπουδαστής μπορεί να παρακολουθεί το Πρόγραμμα “R” όποτε έχει ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και απεριόριστες φορές. Απεριόριστα ευέλικτο πρόγραμμα ακόμα κι αν οι εργασιακές ή άλλες υποχρεώσεις σας δεν επιτρέπουν στον σπουδαστή να παρακολουθεί τα μαθήματα για ένα διάστημα, μπορεί να αναπληρώσει τις ώρες οποιαδήποτε στιγμή, καθώς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί όσες ώρες τη βδομάδα επιθυμεί.

Προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας 

Η ποιότητα των προγραμμάτων μας και του άρτια καταρτισμένου εκπαιδευτικού μας προσωπικού οδηγεί στην επιτυχία. Τα ποσοστά επιτυχίας μας στις εξετάσεις Oxford, Michigan και Cambridge University αγγίζουν το 98,1% και γι’ αυτό το λόγο στον όμιλο μας δίνουμε Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου σε όλους μας τους σπουδαστές.

Οι ίδιοι αποτελούν Ακαδημαϊκοί Συνεργάτες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης για εξετάσεις πιστοποίησης στην Αγγλική γλώσσα με το Oxford Test of English, της HAU (Ελληνοαμερικάνικη Ένωση), καθώς και εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο του British Council για το πιστοποιητικό ILETS.

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών 

Στο Real Education μπορείς να παρακολουθήσεις διδασκαλία αγγλικών, Ιταλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Γαλλικών και Ρώσικα, αλλά και Lab Διδασκαλία Υπολογιστών για την απόκτηση πιστοποίησης καθώς και Businness English Διδασκαλία.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου για την ξένη γλώσσα που επιθυμείς από 69€ το μήνα με απεριόριστες ώρες διδασκαλίας και για πιστοποίηση πληροφορικής από 179€

Δωρεάν κατακτήριο τεστ

Ακολουθείστε το παρακάτω link και συμπληρώστε το τεστ για να δείτε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. tests.realenglish.gr! Μην χάνεις άλλο χρόνο!

Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα, χωρίς καμία κρυφή χρέωση!

Επικοινωνήστε μαζί τους στο 2321181356.

FACEBOOK: Real Education
Instagram: realedu.gr
Youtube: www.youtube.com/user/realenglishclub
Site: www.realedu.gr
LOCATION: Υψηλάντου 1 (πίσω από την Λέσχη Αξιωματικών)
Τηλ.: 2321181356

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here