Ντομάτα για κάθε γευστική πρόταση!

Το εστιατόριο Ντομάτα μαγειρεύει κάθε μέρα νόστιμα και ποιοτικά πιάτα από όλο το φάσμα της ελληνικής κουζίνας αλλά και με επιρροές από τις καλές κουζίνες του κόσμου.

Βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και πολλά χρόνια, με δύο καταστήματα, και γνωρίζει πώς να κάνει τη διαφορά στο νόστιμο και καλό φαγητό.

Εδώ θα απολαύσεις τα πιο γευστικά πιάτα ημέρας, όπως θα τα έφτιαχνε η μαμά σου. Αλλά και κάποια πιο ιδιαίτερα και εξίσου λαχταριστά.

Ένας πεζόδρομος γεμάτος γεύση 

Μπορείς να έρθεις με την παρέα σου και απολαμβάνοντας το ουζάκι ή το κρασάκι σου να τσιμπήσεις τα πιο λαχταριστούς μεζέδες. Πάντα στις πιο οικονομικές τιμές.

Στο κέντρο της πόλης υπάρχει το πιο μυρωδάτο στέκι για κάθε φοιτητή και για όλες της ώρες της μέρας.

Τα πιο γευστικά πιάτα της πόλης 

Τώρα, λοιπόν, που ετοιμάζεσαι να φας το μεσημεριανό σου πάρε τηλέφωνο, κάνε την παραγγελία σου εύκολα και άμεσα και θα τα έχεις στην πόρτα σου. Σήμερα η μαμά σου βρίσκεται στο σπίτι σου και μαγειρεύει το πιο νόστιμο φαγητό με τη βοήθεια της Ντομάτα! Και αν σου έρθει όρεξη για σουβλάκια, για σάντουιτς ή burger και σε αυτά η Ντομάτα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

H γεύση στις Σέρρες σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Ο πιο γευστικός δρόμος βρίσκεται εδώ, στον πεζόδρομο της Παναγή Τσαλδάρη και σε περιμένει με την παρέα σου για τα πιο γευστικά πιάτα.

FACEBOOK: Ντομάτα Σέρρες
INSTAGRAM: ntomata_serres
LOCATION:  29-31, Π. Τσαλδάρη, Σέρρες 
Τηλ.: (+30) 2321 058 900

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here