Πέρασες στη σχολή που ήθελες και πλέον ανήκεις στους φοιτητές αυτής της χώρας. Η «πόρτα» του Πανεπιστημίου έχει ανοίξει και μαζί με αυτή, πιθανότατα άνοιξε και η πόρτα του νέου σου σπιτιού. Αν έχεις περάσει σε άλλη πόλη, όπως είναι η πόλη των Σερρών, ήρθε η ώρα να αφήσεις το πατρικό σου και να μπεις γεμάτος/η χαρά στο νέο σου διαμέρισμα. Πραγματικά φοβερό το συναίσθημα!

φοιτητικά έπιπλα

ΟΚ, μάλλον δεν θα είναι τεράστιο, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά θα είναι όλο μα όλο δικό σου.  Διακοσμημένο με βάση το γούστο σου. Σκοπός είναι να το φτιάξεις χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Και να γίνει ο χώρος, που θα χαλαρώνεις, θα διαβάζεις αλλά και θα φέρνεις την παρέα σου να αράζετε.

Εμείς, λοιπόν, σου προτείνουμε το κατάστημα New Agora στην πόλη των Σερρών. Θα βρεις πραγματικά ό, τι ψάχνεις. Και θα το διαπιστώσεις και από τις πολλές επιλογές σε φοιτητικά έπιπλα. Καθώς, λοιπόν, το NEW AGORA είναι ένα μαγαζί με καθαρά φοιτητική φύση.

Θα βρεις τα πάντα για το φοιτητικό σου σπίτι και αυτό θα το διαπιστώσεις και από την πληθώρα των φοιτητικών πακέτων και προσφορών που μπορείς να βρεις στα φοιτητικά έπιπλα. Καθώς, λοιπόν, το New Agora είναι ένα μαγαζί με καθαρά φοιτητική φύση.

Θα βρεις ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ σε: σετ τραπεζαρίας, τραπέζια, καρέκλες, γραφεία, καναπέδες που γίνονται και κρεβάτι, βιβλιοθήκες, ραφιέρες, κρεβατοκάμαρες, κρεβάτια, στρώματα, ντουλάπες.

Ασφαλώς, στο New Agora, μπορείς να βρεις και όλα όσα θα σε βοηθήσουν να «στήσεις» το πρώτο σου νοικοκυριό μιας και εκεί θα βρεις όλα τα κουζινικά, πιάτα, ποτήρια, μικροσυσκευές, διακοσμητικά χώρου, είδη μπάνιου, γραφικής ύλης και εργαλεία.

Και πολλά ακόμη προϊόντα καθημερινής χρήσης και υγιεινής όπως είναι τα σαμπουάν, τα απορρυπαντικά και τα καθαριστικά.

  • new-agora-serres-www.foititisonline (27)
  • new-agora-serres-www.foititisonline (22)
  • new-agora-serres-www.foititisonline (21)
  • new-agora-serres-www.foititisonline (14)

Πολύ απλά, όπως λέει και το ίδιο το όνομα, στο New Agora θα βρεις μια μεγάλη αγορά αφού σε γενικές γραμμές εκεί μπορείς να βρεις πραγματικά τα πάντα. Η τεράστια ποικιλία, οι αμέτρητες επιλογές και οι πολύ καλές χαμηλές τιμές είναι μερικά από όσα θα κάνουν το New Agora το δεύτερο σπίτι σου.

Δείτε το φυλλάδιο εδώ.


agora

Επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία

FACEBOOK: New Agora
LOCATION: 1ο χλμ Σερρών Νιγρίτας
Τηλ.: (+30) 2321 4 02097
EMAIL: newagoraserres@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here