Το φοιτητικό σου σπίτι πρέπει να είναι μοναδικό. Να σε χαρακτηρίζει και να διευκολύνει την καθημερινότητά σου. 

Ο χώρος είναι δικός σου και θα πρέπει να έχει τον χαρακτήρα και το στυλ σου σε όλα τα δωμάτια.

Ένα τέτοιο διαμέρισμα θα βρεις στην Remax Choice. Ένα κτηματομεσιτικό γραφείο δίπλα σε κάθε φοιτητή που αναζητά το διαμέρισμα των ονείρων του.

Remax Choice-Κουζίνα

Η κεντρική εταιρεία υφίσταται στο χώρο από το 2002 και από τις 15 Ιανουαρίου ιδρύθηκε το αντίστοιχο παράρτημα στις Σέρρες. Το οποίο υπόσχεται να καλύψει κάθε προσδοκία σου σχετικά με το σπίτι των ονείρων σου.

Remax Choice-Σαλόνι

Η Remax Choice είναι μία παγκόσμια εταιρεία κάτι που της δίνει ένα πλεονέκτημα ως προς την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες σε αυτή.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση στο χώρο των ενοικιάσεων και των πωλήσεων την κάνει να ξεχωρίζει και να εξαπλώνεται με μεγάλη επιτυχία σε κάθε νέο που επισκέπτεται το κατάστημα.

Remax Choice-Μπάνιο

Τόσο για πώληση όσο και για ενοικίαση η Remax Choice σου εγγυάται ότι θα βρεις αυτό που αναζητάς, όπως το είχες φανταστεί. Τα διαμερίσματα κατηγοριοποιούνται σε επιπλωμένα και μη, ανάλογα με τις ανάγκες και το χρηματικό ποσό που διαθέτει κάθε νέος.

Remax Choice-Υπνοδωμάτιο

Το σπίτι των ονείρων σου υπάρχει εδώ και σε περιμένει να το αποκτήσεις. Επισκέψου το κατάστημα και θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε γκαρσονιέρες, αλλά και διαμερίσματα που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Ώστε να περάσεις τις πιο όμορφες στιγμές σου στην πόλη!

Την Remax Choice, θα την βρεις επί της οδού Μεραρχίας 45 Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο   (+30) 23210 24500, καθώς και στο website  www.remax-choice.gr