Μαντάμ για κάθε νέα και ιδιαίτερη γεύση μέσα στην ημέρα σου. 

Το Μαντάμ είναι ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο με επιρροές από όλη την ελληνική κουζίνα.

Το πιο γευστικό σημείο της πόλης 

Το κατάστημα βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και 4 χρόνια με εξειδίκευση στο slow food. Γευόμενος τα πιάτα θα καταλάβεις τις ιδιαίτερες γεύσεις που κυριαρχούν. Όλη η Ελλάδα συναντιέται σε γευστικές επιλογές, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι.

Εδώ, θα έρθεις με την παρέα σου και θα απολαύσεις τα κρασί ή το ουζάκι σου δοκιμάζοντας πάντα κάτι διαφορετικό. Καθώς είναι το μοναδικό που προτείνει κάθε μέρα κάτι διαφορετικό. Νέα μέρα, νέα απολαυστικά πιάτα και γεύσεις.

Γεύσεις που σε συντροφεύουν όλη τη μέρα 

Την κουζίνα του θα την βρεις ανοιχτή από τις 12:00 το μεσημέρι έως 01:00 το βράδυ. Έτσι, περνώντας από το πεζόδρομο οι μυρωδιές θα σε καταλύσουν και δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς με τίποτα στα πιάτα του.

Ερχόμενος στο κατάστημα με την παρέα σου θα αντικρίσεις ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και έναν καλαίσθητο χώρο που θα σε κάνει να μην μπορείς αντισταθείς.

Την επόμενη φορά που θα θέλεις κάτι γευστικό, ποιοτικό και καλαίσθητο φαγητό έλα εδώ και απόλαυσε κάθε στιγμή!

Αξεπέραστες γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα σε κάνουν να καθιερώσεις το Μαντάμ ως το απόλυτο στέκι για την διασκέδασή σου. Η οποία συνδυάζει το καλό φαγητό και την απόλαυση.

FACEBOOK: Μαντάμ
INSTAGRAM: mantam_slowfood
LOCATION: Οπλαρχηγού Δούκα Σέρρες
Τηλ.: (+30) 2321 401 366

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here