Το La Coupe βρίσκεται εδώ για την απόλυτη αλλαγή στην εμφάνιση σου! 

Εδώ και 31 χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στο γυναικείο, αλλά και στο αντρικό κούρεμα.

Η αγάπη της Έμυς Κοντού για το χώρο της κομμωτικής έχει οδηγήσει την ομάδα της στο να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται συνεχώς. Τεχνογνωσία, εμπειρία, συνέπεια, ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων. Αυτά είναι τα δυνατά σημεία που τους ξεχωρίζουν!

Ανταγωνιστικές Τιμές 
  • Κούρεμα & λούσιμο ανδρικό από 12€ ΜΟΝΟ 9€
  • Κούρεμα, λούσιμο & φορμάρισμα γυναικείο από 20€ ΜΟΝΟ 18€
  • Balayage ή ανταύγειες από 60€
  • Βαφή από 30€ & ΔΩΡΟ η απόλυτη θεραπεία Metal Detox της L’Oreal.
  • Κάθε Τρίτη πιστολάκι ή styling με ισιωτική 8€
Μοναδικές υπηρεσίες 

Εδώ κάθε γυναίκα και άντρας μπορούν να αλλάξουν εξ ολοκλήρου την εικόνα τους. Κούρεμα ανδρικό και γυναικείο, styling χτενίσματα, βαφές, ανταύγειες, balayage, extension με micro ring σε προνομιακές τιμές και μοναδικές θεραπείες. Επιπλέον θα βρείτε και την υπηρεσία του ανδρικού κουρέματος στο νέο μας τμήμα barber!

Επιπλέον, μπορείς να δοκιμάσεις την τεχνική περμανάντ, αλλά και τις ισιωτικής. Μην ξεχάσεις, ότι εδώ μπορείς και να αλλάξεις τελείως το μήκος των μαλλιών σου με την τοποθέτηση extension. Μπορείς να διατηρήσεις αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα και στο σπίτι χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προϊόντα, όπως σαμπουάν, μάσκες και θεραπείες των κορυφαίων εταιρειών L’Oreal, Wella, La vie en rose, Medavita.

Εσύ ακόμη να κλείσεις το ραντεβού σου για την απόλυτη αλλαγή; Κάλεσε ΤΩΡΑ και κάνε την αλλαγή που αναζητούσες τόσο καιρό!

FACEBOOK: La Coupe
Instagram: lacoupe_emmy
LOCATION: Ρωμανού 11, Σέρρες
Τηλέφωνο: 23210 520 26

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here