Κεντρικόν στη γεύση και στην καρδιά μας!

Το Κεντρικόν είναι ένα ουζερί-μεζεδοπωλείο στην καρδιά της πόλης των Σερρών που μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας.

Ας δούμε την ιστορία του! 

Ο υπεύθυνος Κώστας Τσούκας είναι η δεύτερη γενιά που αναλαμβάνει το μαγαζί.

Το Ουζερί – Μεζεδοπωλείο Κεντρικόν στις Σέρρες, λειτουργεί από το 1938. Από το 1971 στεγάζεται απέναντι από το ιστορικό «Μπεζεστένι» στην Πλατεία Ελευθερίας, στην παραδοσιακή πλευρά της πόλης και προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ελληνική κουζίνα.

Το περιβάλλον είναι προσεκτικά διακοσμημένο, ώστε να διατηρεί την αίγλη της παράδοσης, εμπλουτισμένη με μοντέρνες πινελιές. Το ίδιο ισχύει και με το φαγητό. Το μενού είναι πλούσιο και μπορείς να το απολαύσεις από το πρωί πίνοντας τον καφέ σου και το βράδυ, με παραδοσιακές συνταγές και ουζομεζέδες φτιαγμένους με μεράκι. Όλα εδώ είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται την ώρα της παραγγελίας σας. Το Ουζερί Κεντρικόν συνεχίζει την παράδοση που εδώ και 3 γενιές έχει δημιουργήσει, διατηρώντας νοστιμιά στις γεύσεις και αυθεντικότητα, που το κάνουν ξεχωριστό στην πόλη.

Μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων 

Ερχόμενος, λοιπόν, εδώ με την παρέα σου θα γευθείς όλα αυτά που επιθυμείς. Η άριστη ποιότητα αλλά και οι προσιτές τιμές είναι αυτό που όλοι έχουν αγαπήσει.

Εδώ θα δοκιμάσεις εκλεκτούς ουζομεζέδες όπως καλαμαράκι, χταπόδι, διάφορα ψάρια εποχής. Αλλά και ποικιλίες από εκλεκτά και ποιοτικά κρέατα της ώρας.

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να φας κάτι νόστιμο και γευστικό έλα στο πιο όμορφο «Κεντρικόν» χώρο της πόλης.

Το τραπέζι της ορκωμοσίας σου στο Κεντρικόν 

Επιπλέον, το κατάστημα αναλαμβάνει και το τραπέζι της ορκωμοσίας σου. Μια στιγμή που θέλεις να σου μείνει αξέχαστη. Εδώ, θα έρθεις με τους δικούς σου αγαπημένους ανθρώπους και οι υπεύθυνοι θα κάνουν το καλύτερο για εσένα και για αυτούς. Πάντα με πλήρη συνεννόηση με τον υπεύθυνο για το μενού και τις γεύσεις.

Το στέκι σου για το μεσημεριανό σου ουζάκι είναι εδώ!

FACEBOOK: Ουζερί – Μεζεδοπωλείο Κεντρικόν
INSTAGRAM: kentrikon_ouzeri
LOCATION: Ν.Σταυρίδη 5, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 2321 022 783

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here