Είσαι τύπος του gaming και αναζητάς έναν χώρο με τις τελευταίες κυκλοφορίες; Εδώ σου έχουμε αυτό ακριβώς που θέλεις. INTERNET CAFE

Δράση και περιπέτεια στο πιο σύγχρονο internet cafe της πόλης. Στο The Web το οποίο βρίσκεται εδώ για να σε κάνει να μην ξεκολλάς. Δίνοντάς σου ό, τι πιο νέο και εξελιγμένο κυκλοφορεί στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.

The Web-Χώρος υπολογιστών

Το ίδιο υπάρχει από το 2006 και από το 2016 έχει περάσει επίσημα στα χέρια νέων ιδιοκτητών. Οι οποίοι έχουν εξοπλίσει τον χώρο με τις καλύτερες τεχνολογίες και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του που το κάνει μοναδικό.

The Web-Ποντίκι και πληκτρολόγιο

Κάθε φοιτητής μπορεί να το επισκεφθεί και να απολαύσει τις 5 κονσόλες playstation 4. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν από τους 44 υπολογιστές που διαθέτει και να ωφεληθεί από τις μηνιαίες κληρώσεις για δωρεάν ώρες διασκέδασης και τα αμέτρητα give-aways που τρέχουν. Ακόμη το σκέφτεσαι; Τρέξε και πρόλαβε έναν από τους υπολογιστές του και απόλαυσε ατελείωτες ώρες σερφαρίσματος.

The Web-PS4

Επίσης, εάν δείξεις το πάσο σου θα έχεις και δωρεάν καφέ μαζί με όλα τα βραδινά lan party! Αυτό πραγματικά τα σπάει!

Κάθε φοιτητής μπορεί να το επισκεφθεί και να απολαύσει τις 5 κονσόλες playstation 4. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν από τους 44 υπολογιστές που διαθέτει και να ωφεληθεί από τις μηνιαίες κληρώσεις για δωρεάν ώρες διασκέδασης και τα αμέτρητα giveaways που τρέχουν. Δεν είναι φοβερό;

The Web

Το The Web, θα το βρεις επί της οδού  Β. Χατζηιακωβου 17, Σέρρες, αλλά και στο τηλέφωνο 23211 20951, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  The Web Serres.