Ο Λεωνίδας Σεμέλογλου θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το δίπλωμά σου με ασφάλεια και μεθοδικότητα. 

Είναι μία νέα σχολή οδηγών που μετράει 2,5 χρόνια στην πόλη των Σερρών. Ερχόμενος εδώ θα αποκτήσεις το δίπλωμά σου με τον πιο μεθοδικό και άμεσο τρόπο.

Ο ίδιος, είναι πολύ προσιτός και επαγγελματίας με κάθε νέο και ανερχόμενο οδηγό. Τα μαθήματα γίνονται πάντα με τις κατάλληλες μεθόδους και πάντα προσαρμόζονται στον εκάστοτε μαθητή.

Η φιλική συμπεριφορά του είναι αυτή που τον έχει βοηθήσει να προσεγγίζει κάθε ανερχόμενο οδηγό, αλλά και κάθε νέος οδηγός να τον επιλέγει. Άλλωστε σκοπός του είναι η σωστή μετάδοση των γνώσεων.

Εδώ θα αποκτήσεις:
  • Ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό δίπλωμα
  • Ανανεώσεις
  • Επεκτάσεις

Μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση, τη συνέπεια, τη μεταδοτικότητα, την υπομονή και τη συνεχή επιμόρφωση στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υποψήφιοι οδηγοί, λοιπόν, αφού λάβουν τις σωστές βάσεις μπορούν με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, να βγουν στον δρόμο.

Εδώ ο οδηγός θα βρει ένα περιβάλλον δημιουργικό και έναν εκπαιδευτή οδηγών γεμάτο διάθεση και όρεξη, προκειμένου να του μεταδώσει άρτια γνώση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Στόχος του είναι η μέγιστη ασφάλεια των μελλοντικών οδηγών.

«Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΩΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

FACEBOOK: Σχολή οδηγών Σεμέλογλου Λεωνίδας
INSTAGRAM: sxoli_odigon_semeloglou
LOCATION: Μεραρχίας 58, Σέρρες
Τηλ.:  (+30) 697 164 7358