Το Ιμάμ είναι ένα σύγχρονο μαγειρείο στην καρδιά της πόλης! 

Το κατάστημα αποτελεί την πιο must πρόταση εδώ και ένα χρόνο, για το μεσημεριανό σου γεύμα. Με μία επίσκεψη στον χώρο τους θα ανακαλύψεις καθημερινά το φαγητό που θα ευχόσουν να έχεις στο τραπέζι σου μόλις επιστρέψεις στο σπίτι το μεσημέρι! Ιμάμ

Με μεγάλη αγάπη για το νόστιμο και ποιοτικό φαγητό και τις κατάλληλες πρώτες ύλες εδώ θα ανακαλύψεις 12 πιάτα που σερβίρονται καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο.

Γευστικό Πακέτο 

Το Ιμάμ σου παρέχει την δυνατότητα να απολαύσεις το μηνιαίο πακέτο 26 γευμάτων, με ψωμί στα 90€. Αλλά και το εβδομαδιαίο πακέτο 6 γευμάτων με ψωμί στα 25€. Οι ίδιοι έχουν φροντίσει να σου προσφέρουν τις πιο απίθανες γεύσεις για το μεσημεριανό σου γεύμα στις καλύτερες τιμές της πόλης!

Εξαιρετικές Πρώτες ύλες 

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πρωταγωνιστεί σε κάθε συνταγή του Ιμαμ, χαρίζοντας την κατάλληλη γεύση. Άλλωστε στόχος τους είναι η ικανοποίηση σας με την πρώτη μπουκιά.

Καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00 προετοιμάζουν πρωτότυπες γεύσεις και πιάτα που θα αγαπήσεις και θα επιλέγεις ξανά και ξανά. Στο κατάστημα θα βρεις:

  • Εξαιρετικό μαγειρευτό φαγητό όπως αυτό της μαμάς σου
  • Φρέσκες σαλάτες
  • και το IMAM street deli. Μία νέα πρόταση για σένα που θέλεις να απολαύσεις σπιτικό και νόστιμο φαγητό, όπου και αν βρίσκεσαι. Πηγαίνοντας στην σχολή, στο γραφείο, ακόμη και στον δρόμο!

Ένας κόσμος γεύσεων και αρωμάτων στον οποίο δεν θα μπορείς να αντισταθείς. Το μοναδικό δίλημμα που θα έχεις θα είναι <<πιο πιάτο να επιλέξω για σήμερα;>>

Κάνε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σου με ένα τηλέφωνο ή επισκέψου το κατάστημα και απόλαυσε το γεύμα σου στον σύγχρονο χώρο του Ιμάμ.

Εσύ ακόμη να δοκιμάσεις τις γεύσεις του;

FACEBOOK: ΙΜΑΜ
INSTAGRAM: mageireio_imam
LOCATION: Θεσσαλονίκης 7, Σέρρες
Τηλ.: 23210 21001

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here