Θέλεις να ανανεώσεις το σπίτι σου με νέα έπιπλα που θα δώσουν πνοή και χαρακτήρα στο σπίτι σου. 

Έπιπλα μοντέρνα και με ιδιαίτερο στυλ που θα κάνουν κάθε χώρο του σπιτιού σου ξεχωριστό!

Στο κατάστημα Παπαϊωάννου | Home Plus Stores, θα ανακαλύψεις την μεγαλύτερη συλλογή για να δημιουργήσεις συνδυασμούς και συνθέσεις επίπλων ξεχωριστές.

Έπιπλα που θα κάνουν την ζωή σου πιο λειτουργική και άνετη. Με μοναδικό σχεδιασμό κατάλληλο για κάθε νεανικό και όχι μόνο σπίτι.

Με δύο καταστήματα ένα στο κέντρο της πόλης των Σερρών και ένα στο Λευκώνα είναι το ιδανικό σημείο που μπορείς να επισκεφτείς για να οργανώσεις τον προσωπικό σου χώρο.

Ας δούμε κάποια ξεχωριστά έπιπλα που σίγουρα έχουν θέση στο σπίτι και στην καθημερινότητά σου.

Καναπές 

Παπαϊωάννου | Home Plus Stores-Καναπές

Το πιο απαραίτητο έπιπλο για το σπίτι σου. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι άνετος και άψογα σχεδιασμένος. Είναι το έπιπλο που χρησιμοποιείς πιο πολύ στην καθημερινότητά σου. Για να ξεκουραστείς, να δεις τηλεόραση, να περάσεις όμορφες βραδιές με την παρέα σου.

Πολυθρόνα 

Παπαϊωάννου | Home Plus Stores-Πολυθρόνα

Μία μεγάλη πολυθρόνα θα δώσει στυλ στο χώρο. Μπορείς να την τοποθετήσεις είτε στο σαλόνι είτε στο υπνοδωμάτιό σου. Θα λειτουργήσει και ως σημείο στο οποίο θα μπορείς να ακουμπήσεις κάποιο ρούχο ή ιδανικότερα να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο το βράδυ!

Έπιπλο τηλεόρασης

Παπαϊωάννου | Home Plus Stores-Έπιπλο τηλεόρασης

Ένα έπιπλο για την τηλεόραση είναι απαραίτητο. Θα βοηθήσει στο να είναι το σαλόνι σου πάντα τακτοποιημένο. Καθώς θα τοποθετήσεις επάνω την τηλεόρασή σου, κάποια άλλη συσκευή ήχου που διαθέτεις, αλλά και μικροαντικείμενα. Αυτό θα δώσει τάξη και μία ωραία αίσθηση στο χώρο.

Τραπεζάκι σαλονιού

Παπαϊωάννου | Home Plus Stores-Τραπεζάκι σαλονιού

Σου είναι απαραίτητο και το γνωρίζεις. Καθώς εσύ και η παρέα σου μαζεύεστε συχνά στο σπίτι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ένα τραπεζάκι που θα βοηθήσει στο να ακουμπήσετε τα πράγματά σας, αλλά και τα ποτήρια σας. Προτίμησε τραπεζάκια με ιδιαίτερο design καθώς θα κάνουν το σπίτι σου να μοιάζει πιο πολυτελές και σύγχρονο.

Συρταριέρα 

Παπαϊωάννου | Home Plus Stores-Συρταριέρα

Η συρταριέρα είναι ένας επιπλέον αποθηκευτικός χώρος για το σπίτι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά πως ποτέ δεν είναι αρκετοί! Προτίμησε, λοιπόν, ένα έπιπλο με αρκετά συρτάρια για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

Το κατάστημα Παπαϊωάννου | Home Plus Stores, θα το βρεις επί της οδού Διονυσίου Σολωμού 60, Σέρρες, αλλά και Περιφερειακή οδό-Κόμβος Λευκώνα Σερρών. Καθώς και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 996 90 και (+30) 23210 659 06, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Παπαϊωαννου – Home Plus Stores και στο website  papaioannou-sa.gr.