Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει εντρυφήσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια γύρω μας και όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που το επιλέγουν. 

Η γεύση, ο καπνός και το στυλ διαφέρουν ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Κάποιοι το προτιμούν πιο αρωματικό, ενώ άλλοι πιο έντονο.

Το Royal Star λοιπόν είναι το κατάστημα που αναζητούσες. Εδώ θα βρεις όλα τα είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μεγάλη ποικιλία σε υγρά αναπλήρωσης με καπνικές γεύσεις, φρούτων και αρωματικές, όλες διαθέσιμες προς δοκιμή.

Royal Star-Κατάστημα

Επιπλέον, μία μεγάλη γκάμα καινοτόμων και ποιοτικά ελεγμένων ανταλλακτικών και αξεσουάρ με βάση τις ανάγκες σου σε περιμένει να την ανακαλύψεις.

Royal Star-Συσκευή

Επίσης, εκτός από αυτά, στο Royal Star θα βρεις μπαταρίες και άλλα αξεσουάρ ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, για άντρες και γυναίκες.

Μεγάλες προσφορές 

Royal Star-Συσκευή

Στο Royal Star βρίσκεις όλα τα υγρά αναπλήρωσης της εταιρείας Palette -15%. Έτσι, μπορείς να έχεις 4 υγρά των 10 ml μόνο με 20€ και ένα ακόμη δώρο. Απολαμβάνεις δηλαδή 5 υγρά αναπλήρωσης από 27.50€ με μόλις 20€. Δεν είναι φοβερό; Επιπλέον έχεις -15% σε όλα τα προϊόντα και -30% έως -40% σε όλους τους επισκευάσιμους ατμοποιητές.

Royal Star-Ποικιλία γεύσεων

Τέλος, μπορείς να επισκεφτείς το royalstar.gr και να κάνεις την παραγγελία σου ή να ενημερωθείς για ό, τι νέο κυκλοφορεί. Μην χάνεις χρόνο. Επισκέψου το κατάστημα και απέκτησε αυτό που θέλεις τώρα!

Royal Star-Αξεσουάρ

Το Royal Star, θα το βρεις επί της οδού Περιστέρη Κωστοπούλου 9, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 2321121900, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  ROYAL STAR Ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά και στο eshop του royalstar.gr.