Η εμφάνιση των μαλλιών σου σε αφορά πολύ και το γνωρίζουμε καθώς συμπληρώνει την εικόνα σου και δίνει χαρακτήρα στο look σου. HAIRSTYLE MEN

Στις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis, το κούρεμα έχει γίνει επιστήμη. Καθώς ο ίδιος ο Βασίλης Τσαϊλής, υπεύθυνος του καταστήματος, βρίσκεται εκεί για να προσφέρει σε κάθε σύγχρονο άντρα την εικόνα που επιθυμεί για τα μαλλιά του. HAIRSTYLE MEN

Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis-Ανανεωμένος χώρος

Ένα μοντέρνο μπαρμπέρικο

Στο ζεστό και οικείο περιβάλλον του στην καρδιά της πόλης των Σερρών η περιποίηση γίνεται απόλαυση. Σε αυτό το μοντέρνο μπαρμπέρικο θα σε λούσουν σε άνετους λουτήρες. Θα σε κουρέψουν με παραδοσιακό τρόπο ή θα σου προτείνουν τα πιο μοδάτα look. Ενώ θα περιποιηθούν το μούσι σου με τον πιο σωστό τρόπο.

Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis-Η ιδανική περιποίηση για κάθε άντρα

Στον όμορφο χώρο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στη διακόσμηση που έχει δημιουργήσει, ο ίδιος ο Βασίλης Τσαϊλής, προσφέρονται περαιτέρω εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ του καθενός.

Τέλος, το κούρεμά σου στις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis ολοκληρώνεται με τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης. Που χρησιμοποιούν για τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη φροντίδα των μαλλιών σου.

Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis-Τα πιο εξελιγμένα προϊόντα

Εδώ, λοιπόν, θα βρεις όλα όσα ολοκληρώνουν την εμφάνισή σου!

Τις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis, θα τις βρεις επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 23, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 20094, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Κομμωσεις ανδρων vasilis.