Είσαι νέος φοιτητής στην πόλη των Σερρών και τρελαίνεσαι για δράση και ατελείωτο gaming; Συναρπαστικά παιχνίδια και ατελείωτες ώρες σερφαρίσμστος σε περιμένουν στο καλύτερο internet cafe της πόλης. 

Το The Web, βρίσκεται εδώ για να σε κάνει να μην ξεκολλάς. Δίνοντας σου ότι πιο νέο και εξελιγμένο κυκλοφορεί στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.

GAMING internet cafe
The Web-Χώρος

Το ίδιο υπάρχει από το 2006 και από το 2016 έχει περάσει επίσημα στα χέρια νέων ιδιοκτητών. Οι οποίοι έχουν εξοπλίσει το χώρο με τις καλύτερες τεχνολογίες και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του που το κάνει μοναδικό.

GAMING internet cafe
The Web- Μηχανήματα-Παιχνίδια

Τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα 

GAMING internet cafe
The Web- Μηχανήματα

Ειδικότερα το The Web διαθέτει υπολογιστές με i7, επεξεργαστές 8ης γενιάς, οθόνες 240hz, οθόνες 144Hz (Asus, AOC, Benq). Ενώ ακόμη, εκεί θα βρεις περιφερειακά Razer και σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω οπτικής ίνας.

Μεγάλη γκάμα υπολογιστών και παιχνιδιών 

GAMING internet cafe
The Web- gaming

Κάθε φοιτητής μπορεί να το επισκεφθεί και να απολαύσει τις 5 κονσόλες playstation 4. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν από τους 44 υπολογιστές που διαθέτει και να ωφεληθεί από τις μηνιαίες κληρώσεις για δωρεάν ώρες διασκέδασης και τα αμέτρητα giveaways που τρέχουν. Ακόμη το σκέφτεσαι; Τρέξε και πρόλαβε έναν από τους υπολογιστές του και απόλαυσε ατελείωτες ώρες σερφαρίσματος.

GAMING internet cafe
The Web-Μηχανήματα

Επιπλέον, μπορείς δείχνοντας το πάσο σου να απολαύσεις και τον καφέ σου μαζί με όλα τα βραδινά lan party που διοργανώνονται. Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα!

Το The Web, θα το βρεις επί της οδού  Β. Χατζηιακωβου 17, Σέρρες, αλλά και στο τηλέφωνο 23211 20951, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  The Web Serres