Τώρα η γεύση της πίτσας έχει όνομα!

Η πίτσα ενώνει την παρέα

Marios PIZZA

Η πίτσα ήταν, είναι και θα είναι πάντα, η πρώτη επιλογή της παρέας, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να τη μοιράζεσαι με φίλους και ένα καλό ποτήρι κρασί. Αφού, λοιπόν, θα την κάνεις, που θα την κάνεις την «αμαρτία», φρόντισε τουλάχιστον, να είναι και καλή. Ιδού η διεύθυνση με την καλύτερη και πιο ιδιαίτερη πίτσα στις Σέρρες. Πρόκειται για τη Marios PIZZA, επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 2, στις Σέρρες, την οποία θα βρεις ανοιχτά καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 2:00 τα μεσάνυχτα.

Πίτσες φτιαγμένες στο χέρι

Marios PIZZA

Στην Marios PIZZA, θα βρεις όλες σχεδόν τις πίτσες, φτιαγμένες από τον ίδιο τον Μάριο, με αγνά, φρέσκα και εκλεκτά υλικά, οι οποίες φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας, δίχως τη χρήση προμαγειρεμένων ή κατεψυγμένων υλικών. Είναι οι πίτσες, φτιαγμένες στο χέρι, τις οποίες μπορείς να ζητήσεις ακόμη και με λεπτή ζύμη.

12 διαφορετικά είδη πίτσας

Marios PIZZA

Στην Marios PIZZA, σε περιμένουν 12 διαφορετικά είδη πίτσας. Μπορείς, δηλαδή, να επιλέξεις ανάμεσα σε πίτσα Μαργαρίτα, Special, Αλλαντικών, Χωριάτικη, Κοτόπουλο, Hawai (Χαβάη), Τόνου, Γαλοπούλας, Μανιταριών, Greek, Τυριών ή Νηστίσιμη.

Μεγέθη και Τιμές

Marios PIZZA

Όλες τις πίτσες του Marios PIZZA ή τα calzone, θα τις βρεις σε οικογενειακό ή γίγας μέγεθος, με 5€ και 7€ αντίστοιχα η καθεμιά τους. Μάλιστα, εκεί, έχεις τη δυνατότητα, να προσθέσεις και extra υλικά, της επιλογής σου, με 0.30€ στην οικογενειακή και 0.40€ στη γίγας.

Οι Προσφορές

Marios PIZZA

Και τώρα το σημαντικότερο, που δεν είναι άλλο από τις προσφορές του Marios PIZZA. Έτσι, έχεις 1+1 οικογενειακή πίτσα μόνο με 9€ ή 1+1 γίγας μόνο με 13€. Επιπλέον, με κάθε παραγγελία άνω των 15€, έχεις δώρο ένα αναψυκτικό 1L.

Η πιο νέα & πρωτότυπη πρόταση από τη Marios Pizza

Marios PIZZA

Πλέον, στη Marios PIZZA, μπορείς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου πίτσα, σε 2 νέα μεγέθη:

1. Large: 36cm
2. Extra Large: 40 cm

Οι Σαλάτες

Βέβαια, εκτός από τις πολύ θεσπέσιες πίτσες, στο Marios PIZZA, θα απολαύσεις και 4 υπέροχες και πολύ λαχταριστές σαλάτες, του Σεφ, Ceasar’s, Τονοσαλάτα και Χωριάτικη. Προσεχώς, μάλιστα, θα μπορείς να γευτείς και υπέροχα Club sandwich αλλά και μοναδικά burgers, για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

 

Τώρα η γεύση έχει όνομα και ακούει στο όνομα Marios PIZZA! Η αγαπημένη σου πίτσα, έρχεται στην πόρτα σου, όπου κι αν βρίσκεσαι με ένα τηλέφωνο στο 23211 22333 ή στο κινητό What’s Up 6770 25 21 75, με ελάχιστη παραγγελία 4€.